FilmLife news

Ridley Scott kaže da su današnji filmovi o superherojima dosadni

0
Ridley Scott kaže da su današnji filmovi o superherojima dosadni, Life.ba

Poznati redatelj Ridley Scott uputio je oštre kritike na filmove o superherojima, a posebno onima koji nastaju u produkciji kompanije Marvel kazavši da su jednostavno dosadni!

Scenariji tih filmova ništa ne valjaju! Dosadni su! Najbolje filmove čine likovi, a a ovi su superheroji je*** dosadni, kazao je 83-godišnji redatelj za Deadline.

Scott kaže da je u karijeri snimio tri filma o superherojima, a pojasnio je na što konkretno misli.

– Prvi je bio ‘Alien – Osmi putnik’ sa Sigourney Weaver, drugi je ‘Gladijator’ a treći je ‘Blade Runner’ s Harrisonom Fordom. To su filmovi o superherojima, a ne ovo danas! Dok tu i tamo gledam današnje filmove o superherojima, pri čemu se smrtno dosađujem, pitam se zašto ti filmovi nemaju bolje priče, nego ih moraju spašavati specijalni efekti što je dosadno čak i za one koji rade na specijalnim efektima, oštro kaže Ridley, koji se u razgovoru dodatno osvrnuo na film ‘Blade Runner’.

– Harrison Ford u tom je filmu superheroj, ali svi su bili zbunjeni jer ga na kraju priče prebije drugi superheroj za kojeg se mislilo da je negativac, a zapravo je pozitivac. Mislim da je to cool – kazao je redatelj koji je potvrdio kako je scenarij za nastavak filma ‘Gladijator’ dovršen ali nije otkrio kada će se početi snimati.

– Prije nego li sam napravio ‘Gladijatora’ s Russelom Croweom nisam bio neki veliki obožavatelj rimskih epova. No, nakon toga sam promijenio mišljenje jer sam shvatio da volim raditi filmove iz tog razdoblja, jer me oni nagone na istraživanje – priznao je Ridley Scott.

Inače, Scott trenutačno diljem svijeta promovira svoj novi film ‘House of Gucci’, biografsku kriminalističku dramu u kojoj glume Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek i Al Pacino.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like