Film

Sam u kući: Macaulay Culkin ponovo Kevin McCallister

0

Vjerujemo kako će mnoge od vas obradovati vijest da je novo izdanje reboot filma Sam u kući – Home Alone u pripremi.

Disney nije gubio vrijeme, nakon što je preuzeo frašizu od Foxa, da producira novi film o dječaku koji uspijeva isprovocirati dva “kriminalca u pokušaju” za svoj Disney Plus streaming.

Generacije obožavatelja koje su odrasle obožavajući prva dva izdanja filma, kritizirala su studio što su snimanja nastavljena bez Macaulaya Culkina. Ali, izgleda da bi u novom filmu, mogao ponovo zaigrati.

Naime, spekuliše se da bi jedna od sporednih uloga u novom, reboot filmu Sam u kući, trebala pripasti upravo Culkinu, koji se kao odrasli Kevin McCallister pojavljuje u ulozi vlasnika security agencije. U radnji filma njegova uloga direktno je uvezana sa novim protagonistom Maxom, koji je svoj dom osigurao upravo sa McCallisterovim sigurnosnim sistemom.

LIFE:  Tom & Jerry slave 80 godina

Trenutno studio je izdao poziv za kasting glumaca u dobi od 40 do 50 godina, ali prema izvoru WGTC-u (We got This Covered), poznatom sajtu za film i zabavu, velike su šanse da se uloga defintivno dodjeli Culkinu. I snimanje očekuje se da kreće uskoro.

Podsjećamo, originalni Sam u Kući film je izašao 1990. godine i bio veliki hit na kino blagajnama zaradivši širom svijeta čak 476.7 miliona dolara.

Facebook komentari


UEFA Liga nacija ”A”: BiH u prvom kolu gost Italije

Previous article

Hurem: Dobro smo se pripremile za utakmicu sa Izraelkama

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Film