Stigao je najiščekivaniji trailer godine; novi Spider-Man u kina dolazi u decembru!

- Advertisement -

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holland će po treći put utjeloviti čovjeka-pauka u filmu „Spider-Man: Put bez povratka“

Rano jutros Sony je objavio spektakularni prvi trailer za nadolazećeg Spider-Mana naslovljenog ‘Put bez povratka’. Sudeći prema reakcijama miliona obožavatelja diljem svijeta, čekanje se itekako isplatilo, a kako trailer izgleda provjerite i sami:

Podsjetimo, ‘Spider-Man: Put bez povratka’ nastavak je priče koja je započeta ‘Povratkom kući’ 2017. godine s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine s ‘Daleko od kuće’ koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo nauspješniji Spider-Man film ikad, već i najuspješniji film u istoriji studija Sony.

PROČITAJTE JOŠ:  Masovna tuča u garaži SCC-a: Tri osobe na ukazivanju ljekarske pomoći, više uhapšenih

Novi Spider-Man mora ispuniti zaista velika očekivanja, ali je već iz trailera vidljivo da Sony ‘puca iz svih oružja’. Osim Hollanda, u trećem se filmu vraća i Zendaya, kao i Jacob Batalon te Marisa Tomei te Jon Favreau. Tu je i Benedict Cumberbatch koji će odigrati jednu od ključnih uloga kao Doctor Strange, dok se u posljednjim trenucima trailera pojavljuje i… Doctor Octopus.

PROČITAJTE JOŠ:  Vozač iz BiH pretukao pješaka jer je sporo prelazio cestu: Pokušao se opravdati svađom sa djevojkom

Naime, ovaj trailer između ostalog potvrdio je i nagađanja o ‘multiverse-u’ što znači da će, nakon što mu je identitet obznanjen cijelom svijetu, Peter Parket s prošlošću suočiti i kroz neprijatelje svojih filmskih prethodnika – s Doctorom Octopusom  (Alfred Molina), Electrom (Jamie Foxx) i Green Goblinom (Willem Dafoe).

Spider-Man: Put bez povratka stiže za Božić i to, dakako, ekskluzivno u sva BH kina paralelno sa ostatakom kina u Americi i u svijetu u distribuciji C2 film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Saobraćajna nesreća u Banjoj Luci: Povrijeđena žena

Večeras se u Banjoj Luci dogodila saobraćajna nesreća u...

Nesreća u Banjoj Luci: Radnik pao sa zgrade, teško je povrijeđen

Radnik V. S. iz Banja Luke teško je povrijeđen...

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...