Film

Svi smo mi iz istog filma

0

Sarajevo Film Festival svakog kolovoza publici donosi fenomenalne filmove i predivnu atmosferu. Ipak, ova godina će biti posebna. Uz pomoć dugogodišnjeg partnera festivala, Atlantic Grupe, Sarajevo Film Festival ući će u domove svih onih koji žele pogledati filmsko ostvarenje koje otvara ovogodišnji festival.

Film „The other side of hope“ pored projekcije na svečanom otvorenju, emitirat će se publici u Sarajevu 12. avgusta, a u isto vrijeme film će biti prikazan u svim državama naše regije. Da bi ova dinamična drama koja na pomalo humorističan način predstavlja i povezuje dvije potpuno različite životne priče jednog finskog trgovca i sirijskog izbjeglice, došla iz Sarajeva do vašeg doma, dovoljno je iskoristiti jedan od vaših pametnih uređaja. Online platforma www.svismomiizistogfilma.com predstavlja kanal preko kojeg će festivalska atmosfera zajedničkog gledanja filma, barem na 98 minuta, povezati Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo. Na ovaj način, cijela regija imat će priliku uživati u vrijednostima koje propagira umjetnost i kultura jer „Svi smo mi iz istog filma“.

LIFE:  U Sarajevu od danas jeftiniji javni gradski prijevoz, u Banjoj Luci još skuplji

Zato budite i vi dio 23. Sarajevo Film Festivala i 12. avgusta u 21.00 sati uživajte zajedno sa cijelom regijom u predivnom filmskom ostvarenju „The other side of hope“.


Comments

Comments are closed.

You may also like