Film

Video: Dumbo priča priču omiljenog klasika iz 1941.

0

Disney studio i vizionarski redatelj Tim Burton donose nam novu grandioznu live-action avanturu o životu najpoznatijeg slona na svijetu.

Dumbo priča priču omiljenog klasika iz 1941. u kojem se različitosti slave, obiteljske vrijednosti cijene i snovi uzlijeću visoko u nebo.

Vlasnik cirkusa Max Medici (Danny DeVito) zapošljava bivšu zvijezdu Holta Farriera (Colin Farrell) i njegovu djecu Milly (Nico Parker) i Joea (Finley Hobbins) da se brinu za novorođenog slonića ismijavanog zbog prevelikih ušiju u cirkusu koji se ionako bori za preživljavanje.

Kad obitelj otkrije da Dumbo može letjeti, cirkus iskoristi to za vraćanje pod reflektor javnosti te privuče poduzetnika V.A. Vandeverea (Michael Keaton).

On regrutira ovog posebnog debelokošca za svoj najveći zabavljački pothvat do sada – Zemlju snova. Dumbo se Zemljom snova izvine u visine uz šarmantnu i spektakularnu cirkusanticu Colette Marchant (Eva Green) sve dok Holt ne otkrije da se ispod sjajne površine Zemlje snova nalazi jako puno mračnih tajni…

Originalni naslov: Dumbo
Redatelj: Tim Burton
Uloge: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito…
Žanr: Obiteljski, avanturistički, fantastični

Trajanje: 112 min

Facebook komentari

UEFA kaznila Dinamo zbog rasizma

Prethodni članak

Baždarević za Life.ba: Lulić se ponašao profesionalno u reprezentaciji, a meni su prigovarali da sam strog

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Film