Film

Video: Paklene ulice – Hobbs i Shaw

0

Spašavanje svijeta je lak zadatak, ali timski rad će im biti mnogo veći problem.

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza Paklene ulice sada predstavlja potpuno novi projekat u kojem Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luke Hobbsa i Deckard Shawa u filmu Paklene ulice – Hobbs i Shaw.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

LIFE:  Michel Hazanavicius predsjednik žirija 26. Sarajevo Film Festivala

Ali u trenutku kada se unaprijeđeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw morat će da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice. Film u BiH kina stiže 01. augusta 2019 godine.

Facebook komentari


NASA 2022. godine izvodi prvi test odbrambenog sistema Zemlje od udara asteroida

Previous article

Sarajavo na korak do titule, derbi susreti u Bijeljini i Zenici

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Film