Vrijedi isprobati – Disney podijelio recept za ledenu poslasticu Dole Whip

- Advertisement -

Disney je podijelio recept za kultnu slasticu Dole Whip koja se poslužuje samo u njihovim tematskim parkovima i odmaralištima – Magic Kingdom, Epcot i Animal Kingdom, a koju vrlo jednostavno možete napraviti sami kod kuće.

Dole Whip je najpopularnija Disneyjeva poslastica u kojoj su posjetitelji njegovih parkova mogli uživati dok nisu zatvoreni zbog pandemije koronavirusa. Ova kremasta, smrznuta poslastica od ananasa, otkako je prvi put 1986. godine predstavljena u Disneylandu, postala je omiljena zbog svog slatkog i osvježavajućeg okusa.

PROČITAJTE JOŠ:  Recept: Kinder kolač

Na oduševljenje brojnih obožavaoca, na blogu Disney Parks objavljen je po prvi put recept za izradu Dole Whipsa. Vrlo je jednostavan za napraviti, a potrebna su samo tri sastojka: sladoled od vanilije, sok od ananasa i smrznuti komadići ananasa.

https://www.instagram.com/p/B-2Ruhtjoce/?utm_source=ig_embed

U blender stavite veliku kuglu sladoleda od vanilije, 100 ml soka od ananasa i dvije šalice smrznutog ananasa te dobro promiješajte dok smjesa ne postane kremasta. Zatim smjesu stavite u slastičarsku vrećicu sa zvjezdastim nastavkom i istinite u čašu kako biste dobili privlačni vrtlog. I uživajte!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Recept: Ćufte u sosu

Recept je preuzet sa stranice recepti.com. Sastojci Ćufte: 500 g miješanog...