Adrijana Gavrić: Ležerni smo i zabavni, bez žutila

- Advertisement -

Talk show Veče sa žena emituje se svega tri mjeseca a već je stekao veliku naklonost gledatelja. Tim povodom, razgovarali smo s urednicom i voditeljicom Adrijanom Gavrić.

Jeste li zadovoljni rezultatitma i jeste li očekivali dobar feedback?

Da, za kratko vrijeme emisija Veče sa ženama je stekla veliku naklonost gledalaca. S obzirom da se bavimo laganim i zanimljivim temama moram priznati da jesam očekivala da ćemo zaintrigirati gledateljstvo i brzo ih naviknuti da se srijedom u 21h druže sa nama. J Dosta ljudi nam se javlja sa pohvalama. Obično daju kritike kako im je drago što konačno u BiH ima neka ležerna i zabavna emisija bez žutila, što nam je i bio cilj.

Adrijana Gavrić
Adrijana Gavrić

Da li Vas radije gledaju žene ili muškarci?

Iako se emisija zove Veče sa ženama mislim da je podjednako gledaju i muškarci i žene. Uostalom, rado nam gostuju i muškarci i uključuju se u analizu nekih pitanja koja se tiču samo žena, ali nerjetko i muško-ženskih odnosa.

Koliko ste ispunili obećanje dato na početku da ćete ponuditi i korisne savjete muškarcima iz domena muško-ženskih odnosa?

PROČITAJTE JOŠ:  Podignuta optužnica protiv advokatice Vasvije Vidović

Mislim da sam ispunila obećanje. U svakoj emisiji su mogli naučiti više o ženama, kao npr. saznati zbog čega  gladuju, na šta su ljubomorne, zašto se nisu udale, šta vole a šta ne, šta je za njih romantika…

S obzirom da aktualizirane teme u emisiji podrazumjevaju da gosti otvoreno govore i o ličnim iskustvima na osnovu kojih su formirali stavove i mišljenja koja iznose, koliko su spremni podjeliti svoju intimu?

To nije neophodno. Nikada nisam tražila od gostiju da iznose svoje privatne  živote. No, s obzirom da je atmosfera u studiju uvijek opuštena nekako se i gosti opuste i iskreno pričaju o svom životu. Bilo je i onih koji nisu htjeli uopšte pričati o privatnom životu, pa su iznosili stavove iz svog okruženja što je isto bilo jako zanimljivo.

Adrijana Gavrić
Adrijana Gavrić

Postavljate li im ponekad i škakljiva pitanja i bojite li se njihovih reakcija?

Ukoliko mislite da je škakljivo pitanje: da li ste ljubomorni ili jeste li sa nekim bivšim ostali u korektnim odnosima?  i sl, onda postavljam škakljiva pitanja. Ali, mene ne zanima privatni život mojih gostiju, već mišljenja na zadatu temu. Trudim se da ne pređem granicu koja bi nekom bila neugodna.

PROČITAJTE JOŠ:  Potraga u Zenici: Dječaka udario kombijem pa pobjegao

Najuspješnija tema, emisija iz Vašeg uredničko-voditeljskog osvrta je…?

Bilo ih je dosta. Skromna sam, zar ne?! J Ipak, izdvojila bih kao najzanimljivije relaizirane teme: Kako popraviti muškarca?!, Neženje, Ljubav na poslu i Neudate u 30-tim.

Adrijana Gavrić
Adrijana Gavrić

U projetku blisko sarađujete sa urednicom i producenticom Amrom Ekmečić. Koliko Vam njeno dugogodišnje iskustvo znači u pripremi i realizaciji emisije?

Jako puno. Amra ima toliko iskustva i znanja pa pomno slušam njene savjete ali i kritike. Drago mi je da pored sebe imam nekog toliko iskusnog ko mi zaista može pomoći.

Koga biste voljeli ugostiti i koje nas priče očekuju u nastavku sezone?

Svi su mi gosti do sada zaista posebni, svako na svoj način, i samo želim da taj trend i zadržimo. U nastavku sezone i dalje ćemo se baviti muško-ženskim odnosima, a u skorije vrijeme donosimo priče: Ima li brak rok trajanja?! Veza na daljinu! Kako oprostiti prevaru?!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...