HP: Prošireni portfelj ubrzava usvajanje i monetizaciju informacija

- Advertisement -

HP je danas objavio prošireni Big Data  portfelj, dizajniran tako da se omogući organizacijama sticanje boljeg uvida u vlastite podatke u realnom vremenu.

Prema istraživanju provedenom u ime HP-a, oko 60% anketiranih tvrtki će potrošiti najmanje 10% svog ovogodišnjeg proračuna, namjenjenog inovacijama, na Big Data .Istraživanje je također pokazalo, da je jedna od tri organizacije pogriješila u Big Data inicijativi. HP-ov poboljšani portfelj pruža potrebne usluge i rješenja kako bi se olakšala uspješna provedba ove inicijative, te omogućilo poduzećima da obrađuju sve veću količinu, raznolikost, brzinu i osjetljivost podataka koji mogu izazvati neuspjeh ove inicijative.

Kao pomoć organizacijama,HP je najavio HAVEn,anlitičku platformu Big Data, koja iskorištava HP-ov analitički softver, hardver i usluge kako bi stvorili novu generaciju big data-ready analitičkih aplikacija i rješenja.

“Big Data omogućuje organizacijama iskorištavanje ukupnih informacija,unutarnjih i vanjskih,u realnom vremenu. To omogućuje iznimno brzo donošenje odluka, što je rezultiralo jedinstvenosti i inovativnosti u služenju kupaca i društva,” kazao je George Kadifa, izvršni potpredsjednik, Software, HP. “HP posjeduje širinu i dubinu obje platforme i portfelj proizvoda kako bi se pomoglo poduzećima u otkrivanju moći Big Data.”  

big_data_image_1

HP nudi objedinjenu Big Data analitičku platformu

PROČITAJTE JOŠ:  Podignuta optužnica protiv advokatice Vasvije Vidović

HAVEn kombinira provjerene tehnologije HP Autonomy, HP Vertica, HP ArcSight i HP Operation Management, kao i ključne inicijative, kao što je Hadoop, omogućujući klijentima i partnerima:

  • Izbjegavanje lock-in prodavača, arhitekturom koja podržava širok raspon analitičkih alata
  • Zaštititu ulaganja s podrškom za više virtualizacijskih tehnologija.
  • Ubrzanje s visoko optimiziranim hardverskim rješenjima.
  • Dobivanje 100%-tne vrijednosti informacije,uključujući strukturirane, polustrukturirane i nestrukturirane podatke, putem HP-portfelja sa više od 700 priključaka u HAVEn.

HP je također širi svoj Big Data portfelj novim mogućnostima koje pomažu klijentima izgraditi i upravljati svojim big data rješenjima.

Prvo integrirano big data analitičko rješenje izgrađeno na HAVEn je HP Operations Analytics, koji pruža uvid u sve aspekte IT operacija, tako da organizacija može osigurati razinu kvalitete usluge.Rješenje omogućuje organizacijama da učinkovito troše, upravljaju i analiziraju  IT operativnim podatcima iz raznih HP-ovih proizvoda, uključujući HP ArcSight Logger i HP Business Service Management portfelj, kao i druge izvore.

Da bi pomogao klijentima u angažiranosti i brzoj reakciji na tržišne prilike, HP Enterprise Services je predstavio HP Actionable Analytics usluge. Ova rješenja omogućuju klijentima implementaciju analitike i uvid u skriveno unutar velikih podataka, kao i pojednostavljenje ključnih organizacijskih procesa, kao što su ponude, nabave, lanac opskrbe, zalihe.

PROČITAJTE JOŠ:  Zeničkim rudarima počela isplata plata i toplog obroka

Da bi omogućio organizacijama izbjegavanje nedaća, te im pomogao u uspješnoj implementaciji velikih podatkovnih rješenja, HP Technology Services je proširio svoju Big Data Consulting Practice.Time osigurava optimalne IT infrastrukturne performanse, kao i podršku za sve veće podatkovne zahtjeve. Nova ponuda uključuje IT strategiju i arhitekturu, sistem infrastrukture i usluge zaštite koje omogućuju klijentima da usklade svoju IT infrastrukturu sa organizacijskim ciljevima,uz istovremeno postizanje usklađenosti s industrijskim standardima i državnim propisima.

HP je najavio i dva dodatna proizvoda koji će vam pomoći na putu:

  • The HP Vertica Community Edition— besplatni softver koji donosi istu funkcionalnost HP Vertica Analytics Platform Enterprise Edition, bez obveza ili vremenskih ograničenja.Omogućuje klijentima da  analiziraju do 1 terabajt podataka prije nego što ulože u enterprisewide rješenje.
  • The HP Autonomy Legacy Data Cleanup— rješenje koje pomaže klijentima analizirati nasljedne podatake, sniziti troškove i smanjiti rizik, iskorištavajući vrijednost big data. Uz ovo rješenje, organizacije mogu pristupiti informacijama, razumjeti ih i klasificirati, ali se i riješiti zastarjele i nepotrebne ostavštine, zadržavajući podatke koje smatraju vrijednim za proizvodne programe, saopćeno je danas iz HP-a.
- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

BUbica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...