Kultura

Nova predstava širom BiH: ‘Onomatobleja Talk Show’

0
Nova predstava širom BiH: ‘Onomatobleja Talk Show’, Life.ba

Mostarski trojac Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić najavljuju treću turneju širom BiH s novom predstavom naziva: “Onomatobleja Talk Show”.

“Sve što nije ispričano u prethodne dvije sezone predstava smješteno je ovdje. Zadnje pripreme za veliku turneju, koja uključuje više od 20 gradova, su u tijeku. Prva predstava, odnosno, Onomatoblejin talk show kreće 09.10. iz Ljubinja. Nova priča, s potpuno novim likovima ponovo donosi humor na scenu koji uključuje dosta satiričnog sadržaja”, priopćili glumci Onomatobleje.

U novoj predstavi “Onomatobleja Talk Show” Omer Hodžić kao voditelj će ugostiti niz budala s kojima će prokomentirati i analizirati apsurde koji prate predstojeće izbore, prosječnog glasača, aktuelne teme: koronavirusa, seksizma i šovinizma i još puno toga.

Luka, Nikola i Omer su ovaj put prošireni u likove Dr. Teo Insomnia, Mujaga Raskomadina, Đontra, Ivor Upitnik, Mikloš Lošić i ostali koji će publiku zasigurno oduševiti.

LIFE:  Ovogodišnji Mostarski strip vikend u znaku domaćih autora

“Još uvijek nas možete pratiti putem youtube kanala gdje svake srijede donosimo novi video skeč, samo za online publiku kao i na našim mrežama Facebook i Instagram. A mi se vidimo uskoro i u vašem gradu ili selu”, poručuju.

Prva predstava planirana za Ljubinje 09.10. bit će održana na lokaciji J.U Narodna biblioteka “Dr. Ljubo Mihić” u 19:30 sati. Sve predstave su besplatne i namijenjene su za publiku stariju od 15 godina.

Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI. Broj mjesta, uvažavajući propise kriznog stožera, je ograničen.

Facebook komentari

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like