Kultura

Premijera predstave ‘Alfa Beta’ 11. siječnja

0

Na maloj sceni “Studio 64” Narodnog pozorišta Mostar u petak, 11. siječnja, u 20 sati premijerno će biti izvedena predstava “Alfa Beta”, po tekstu Teda Whiteheada, u režiji Saše Oručevića.

Tim povodom, u srijedu, 9. siječnja, u “Studiju 64” u 11 sati održat će se konferencija za novinare na kojoj će govoriti redatelj Saša Oručević, glumica Fatima Kazazić, umjetnički direktor Emir Spahić, te direktor Narodnog pozorišta Mostar Almir Mujkanović.

Ulaz na premijeru bit će moguć samo uz pozivnicu, prva repriza predstave je 12. siječnja, a druga 18. Siječnja, priopćeno je iz mostarske teatarske kuće.

“Alfa Beta” zanimljiva je, dinamična i univerzalna priča o ljudskoj otuđenosti, otuđenosti od sebe i od drugih. Priča o dubokim intimnih strahovima oslikanim u likovima bračnih partnera koji proživljavaju vlastite krize izbora i odluka koje oblikuju njihove živote.

LIFE:  Kabiljagić: Bez snova nema plesa, ali ni života

Propitujući smisao braka, likovi dovode pod znak pitanja i uvriježene vrijednosti koje su uz brak vezane, i postavljaju pitanje jesu li naša očekivanja prevarena?

Glumačku postavu čine Fatima Kazazić i Saša Oručević, a scenografiju i kostimografiju potpisuje Sabina Trnka.

Također, do kraja mjeseca na repertoaru Narodnog pozorišta Mostar je drama “Neće biti smak svijeta”, Adnana Lugonića, koja je na programu 25. siječnja na maloj sceni “Studio 64” u 20 sati.

Facebook komentari

EYOF 2019. biće otvoren ceremonijom pod nazivom “We create together“

Prethodni članak

ABA liga – Uvjerljiva pobjeda Cibone

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Kultura