Life newsSport

Baždarević u Life video intervjuu uživo o disciplini: U svakom momentu sam znao gdje su igrači

0
Baždarević u Life video intervjuu uživo o disciplini: U svakom momentu sam znao gdje su igrači, Life.ba
Mehmed Baždarević

U 26. izdanju Life intervjua uživo koji uživo realizujemo na društvenoj mreži Facebook gost je bio bivši selektor Zmajeva – Mehmed Baždarević.

U izuzetno zanimljivom razgovoru popularni Meša govorio je o aktuelnim dešavanjima u i oko reprezentacije, okončanim kvalifikacijama za odlazak na Mundijal koji će se 2022. godine održati u Kataru u kojima su izabranici Ivayla Peteva osvojili svega 7 od moguća 24 boda.

Također, spomenuo je posljednja dešavanja gdje je u fokusu interesovanja javnosti bio Miralenm Pjanić. Bivši šef državnog tima govorio je o disciplini u vrijeme kada je on bio selektor. Napomenuo je da je povjerenje bilo maksimalno i da su igrači poštovali disciplinu. Ipak, potcrtao je da nije siguran da su ga nekada možda i prevarili reprezentativci.

LIFE:  Starčević: Italijanima se u petak možemo suprotstaviti samo kao kompaktan tim

Spomenuo je Baždarević i Zvjezdana Misimovića, rad NSBiH, ali i igrače koji su trebali dobiti šansu kod selektora Peteva, a posebno je izdvojio – Nemanju Bilibiju.

U završnom dijelu intervju nekadašnja ”desetka Želje” napomenula je da postoji mogućnost povrata na Grbavicu jer se sve više priča o dolasku novog investitora.

Razgvarao: Edin Isanović

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like