Life news

BiH: Banjalučanin lišen slobode zbog falsifikovanja PCR testova

0
BiH: Banjalučanin lišen slobode zbog falsifikovanja PCR testova, Life.ba
Banjaluka, BiH, arhiv

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su i lišili slobode osobu inicijala M.P. iz Banjaluke zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Falsifikovanje isprave”, javlja Anadolu Agency (AA).

“Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da lice M.P. posjeduje falsifikovane PCR testove. Prilikom lišenja slobode kod istog je pronađeno pet PCR testova koji glase na različita imena, potvrde o stalnom radnom odnosu, platne liste i ljekarski recepti, koji glase takođe na različita imena”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Izvršen je pretres kuće koju koristi osumnjičeno lice M.P. pri čemu su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela.

LIFE:  'Zimske čarolije na Skenderiji' produžena do 15. februara

“O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu te da se nakon kompletiranja predmeta protiv lica M.P. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri”, stoji u saopštenju.

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like