BiH: U saobraćajnoj nesreći u Bijeljini poginulo dijete, roditelji povrijeđeni dok su mu pružali pomoć

- Advertisement -

U dvije saobraćajne nesreće do kojih je došlo u Bijeljinu u razmaku od par minuta poginulo je dijete od 14 godina, a povrijeđeni su njegovi roditelji, a vozači automobila pobjegli su sa mjesta nesreće, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja u ovom gradu sinoć je oko 20.45 časova zaprimila je prijavu da je u Bijeljini u ulici Kulina Bana došlo do saobraćajne nezgode.

PROČITAJTE JOŠ:  Važna vijest za vozače: Tokom noći se zatvara dionica autoputa A-1 kod Sarajeva

“U prvoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je dijete (2007) koje je bilo u svojstvu pješaka, a koje je smrtno stradalo i nepoznato vozilo i vozač, koji se udaljio sa lica mjesta”, navode iz Policijske uprave Bijeljina.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi nepoznato vozilo udarilo je u povrijeđeno dijete i njegove roditelje koji su mu na kolovozu ukazivali pomoć. I ovaj vozač je pobjegao sa lica mjesta.

“Otac djeteta E.H. zadobio je teške tjelesne povrede kao i majka A.B. koji su nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni na kućno liječenje”, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:  Policija istražuje uzrok: Veliki odron na kamenolomu nedaleko od Mostara, tri automobila završila u jezeru

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina oko 23 časa lišili su slobode osobu P.D. zbog osnovane sumnje da je najvjerovatnije učestvovao u drugoj saobraćajnoj nezgodi.

“Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina intezivno rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenih saobraćajnih nezgoda”, dodaje se u saopštenju.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...

Pojedine novčanice od 10, 20, 50 i 100 KM se povlače iz opticaja

Centralna banka Bosne i Hercegovine povlači iz opticaja novčanice...

Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

Informaciju o zastrašujućem slučaju u Zenici zgrozile su bh....