Life news

Cijepljeni će u Crnoj Gori dobiti turistički kupon od 50 eura

0
Cijepljeni će u Crnoj Gori dobiti turistički kupon od 50 eura, Life.ba
Herceg Novi, Crna Gora - 21. juni 2020. godina: Zbog pooštrenih mjera ulaska u Crnu Goru i straha od epidemije značajno je smanjen broj turista iz Evrope i regiona koji ovog ljeta borave u toj državi ( Milos Vujovic - Anadolu Agency )

Vlada Crne Gore će svim svojim građanima starijim od 50 godina koji su primili prvu dozu cjepiva tijekom srpnja mjeseca, dodijeliti turistički kupon u iznosu od 50 eura.

“Već od kraja srpnja nosioci kupona će dobiti sms s porukom u kojoj će biti naznačeno gdje i u kojem vremenskom periodu mogu iskoristiti kupon, kao i detalje vezane za rezervaciju hotela”, priopćeno je iz crnogorske vlade.

U opticaju su hoteli Ulcinjske i Budvanske rivijere kao i Institut Simo Milošević, koji će svoje smještajne kapacitete staviti na raspolaganje od kraja kolovoza, a korisnici kupona će dobiti uslugu od dva noćenja na bazi polupansiona.

LIFE:  Crna Gora: Blokirani putevi ka Cetinju, građani se protive ustoličenju mitropolita Joanikija

“Smještaj u hotelu će moći iskoristiti isključivo nosioci kupona. Još jednom apeliramo na sve građane da shvate značaj cijepljenju i daju svoj doprinos ovom procesu”, poručuju iz Vlade.

Inače, u Crnoj Gori je u posljednja 24 sata zabilježeno 28 novooboljelih osoba od koronavirusa, a preminulih nije bilo, priopćeno je iz Instituta za javno zdravlje.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like