HronikaLife news

Drama na Ilidži: Došao na useljenje stana, pa skočio kroz prozor sa četvrtog sprata

0
Drama na Ilidži: Došao na useljenje stana, pa skočio kroz prozor sa četvrtog sprata, Life.ba

NaI lidži se u noći između srijede na četvrtka odvijala prava drama u jednom stanu na četvrtom spratu kada je muškarac (identitet poznat redakciji), pod utjecajem narkotika, skočio kroz prozor u toaletu i pao na asfalt ispred zgrade.

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, u srijedu se u poslijepodnevnim satima mladi par useljavao u unajmljeni stan u jednoj zgradi na Ilidži, te su pozvali svoje poznanike, također mlađi par, da im pomognu, piše Dnevni avaz.

Kada su sve već završili i sjeli da se odmore i proslave useljenje, iza ponoći im se javio poznanik i rekao da će i on doći.

Kada je došao, bilo je vidno da je koristio opojna sredstva.

Nedugo zatim došao im je još jedan poznanik i ubrzo je izbila verbalno svađa između njega i muškarca pod dejstvom opojnih sredstava koji je dobio i par udaraca po glavi.

Drogirani muškarac je potom otišao u WC, a vlasnik stana je krenuo za njim bojeći se da će uzeti možda žilet i vratiti se da nekog napadne.

Kada je ušao u toalet, vidio je samo ruke svog poznanika koji se pridržavao za takozvanu klupicu (sims) s vanjske strane prozora. Muškarac je pritrčao da ga uhvati za ruke, ali je ovaj u tom momentu skliznuo i pao na asfalt ispred zgrade.

LIFE:  Radnici KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo otkrili koje ulice su danas bez vode

On je pretpostavljam htio da pobjegne iz stana, ali mi nije jasno zašto je odlučio da skoči kroz prozor“, kazao je mladić koji je unajmio stan.

Hitna pomoć i policija su odmah došli na lice mjesta.

Povrijeđeni je preživio pad i kako se nezvanično saznaje njegove povrede nisu životno ugrožavajuće.

Kako bi se u potpunosti rasvijetlio događaj policija je privela na saslušanje trojicu ostalih muškaraca koji su bili u stanu.

Advokat Omar Mehmedbašić koji ih zastupa je za Avaz kazao da je u u pitanju samo žurka i da će svi biti vrlo brzo pušteni na slobodu.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like