fbpx
Life newsSport

Čeka se reakcija čelnika kluba sa Grbavice

0
Čeka se reakcija čelnika kluba sa Grbavice, Life.ba

Eldin Diglisić, Sarajlija sa adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, u junu je izabran za strateškog partnera FK Željezničar, a tada je najavljeno da će ugovor o saradnji biti potpisan do kraja jula.

Danas smo ušli u august, a zvanični ugovor još nije potpisan. Pojavila se neprovjerena informacija da je Diglisić odustao od saradnje, a da li je to istina i trebaju li navijači tima sa Grbavice brinuti, odgovorio je Edis Kovačević, predsjednik Plavih.

– Nije istina da je odustao – kazao je Kovačević za Faktor dodavši:

– I nakon što je Skupština krajem juna izabrala Eldina Diglisića za strateškog partnera, kazao sam kako neće biti problem ako se rok probije za pet-deset dana. Ipak, u pitanju je veliki novac, a i vrijeme je godišnjih odmora. Sve to treba imati na umu – ističe Kovačević.

Prije nego što je za strateškog partnera izabran Diglisić, za ulaganje u FK Željezničar raspitivao se i Sanin Mirvić, brat Ismira Mirvića, aktuelnog predsjednika i većinskog vlasnika FK Sarajevo. Ne tako davno obavljeni su i razgovori, ali tada nikakav dogovor nije postignut.

LIFE:  (FOTO) Pogledajte prelijepe prizore s plaže u Zaostrogu

Pojavila se informacija da je ta priča sada ponovo aktuelna, prenosi Faktor.ba.

– Zaista, nemam informacija o tome. Ali, istina je da imamo još zainteresovanih partnera za ulaganje, nije Diglisić jedini – naglasio je Kovačević, dodavši kako klub ima obavezu prema navijačima da objavi sve informacije oko strateškog parnera i da će to uskoro i uraditi.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like

X