Life newsSport

(FOTO) Edin Džeko odlučio da se bori za svoje mjesto u ekipi? Oglasio se putem Facebook profila i poslao jasnu poruku

0
(FOTO) Edin Džeko odlučio da se bori za svoje mjesto u ekipi? Oglasio se putem Facebook profila i poslao jasnu poruku, Life.ba

Najbolji bh. nogometaš Edin Džeko na društvenim mrežama je objavio zagonetnu poruku, koja bi se ipak mogla povezati s njegovim trenutnim statusom u Interu.

Nakon dolaska Romelua Lukakua mnogi su mišljenja da Dijamant više nema zagrantovano mjesto u prvom sastavu, te su ga brojni mediji povezivali s odlaskom iz Intera.

Ipak, on je odlučio ostati i boriti se za mjesto u ekipi, a navodno je odbio i nekoliko zanimljivih ponuda poput Juventusa, Valencije i Borussije Dortmund.

(FOTO) Edin Džeko odlučio da se bori za svoje mjesto u ekipi? Oglasio se putem Facebook profila i poslao jasnu poruku, Life.ba

“U životu nikada nisam išao lakšim putem, već najtežim i zbog toga, sve što sam postigao, srcu je draže”, napisao je Džeko uz fotografiju u dresu Intera, te crno i plavo srce.

LIFE:  Katastrofalna nesreća na autocesti: Poginulo najmanje 11 ljudi, više od 30 povrijeđeno

Džeko ima još godinu dana ugovora s Interom vrijedan 5 miliona eura, a trener Simone Inzaghi računa na njega i dalje, te ga smatra važnim dijelom ekipe i za narednu sezonu, prenosi Klix.ba.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like