HronikaLife newsPutovanja

(FOTO) Korisnici javnog wc-a na Pelješkom mostu zgroženi: “Suze su ono što će vas obuzeti kada budete natjerani ući u javni zahod”

0

Kad vam iz Komarne u Hrvatskoj pogled pobjegne prema Pelješcu preko puta i mostu koji ih povezuje – zastane vam dah! Veličanstven pogled, spomen ljudskom geniju, trudu, možda i ponekoj suzi.

Suze su ono što će vas obuzeti kada – nevoljom možda – budete natjerani ući u javni zahod koji se nalazi odmah tu, nedaleko ulaza na most.

Čitatelj Slobodne Dalmacije ustupio je, zgrožen, fotografije i video snimljen na tom smrdljivom mjestu. Zgrožen, kažu, jer se upravo tako osjećao, prenosi Radiosarajevo.ba.

“Ulaz na Pelješki most, ponos Hrvatske države i ovo. Da postoji emotikon kaji bi pokazao kako se osjećam bio bi to, oprostite ali – znak “popi*anog”! Taj smrad urina još osjećam i nakon sat vrimena od napuštanja ovog (tada mi) prijeko potrebnog objekta” kaže čitatelj i dodaje, ironično:

LIFE:  Novak Đoković prvi put govorio o US Openu: Nisam ovo očekivao!

“Možda su zaboravili ostavit Kineza zaduženog za čišćenje naših sra…! Sramotno”.

Da, baš tako i je, sramotno. Odbačeni papiri, kao da kante za smeće nema, nesređene zahodske školjke, smrdljive i prljave, sve puno vode… Odvratno.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like