Life newsZanimljivostiŽena

(FOTO) Nekada su žene ludile za ovim glumcem, a danas skroz drugačije izgleda

0
(FOTO) Nekada su žene ludile za ovim glumcem, a danas skroz drugačije izgleda, Life.ba

Brendan Fraser proslavo se ulogama u blockbusterima “George iz džungle” i “Mumija”, koji su mu donijeli i status seks-simbola, no u novom filmu izgleda neprepoznatljivo.

Holivudski glumac Brendan Fraser vratio se na veliko platno nakon poduže stanke, prenosi Azra.ba.

Nekadašnji miljenik žena, koji se proslavio ulogama u blockbusterima “George iz džungle” i “Mumija”, za ulogu u filmu “The Whale” transformirao se u pretilog muškarca i daleko je od mišićavog zavodnika koji je 90-ih stekao status seks-simbola te ga je teško prepoznati na novim fotografijama.(FOTO) Nekada su žene ludile za ovim glumcem, a danas skroz drugačije izgleda, Life.ba

Fraser u novom filmu tumači lik Charlieja koji teži gotovo 300 kilograma i živi na periferiji Mormonske države u Idahu te se pokušava povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Cinestación (@la.cinestacion)

Danas 53-godišnji Brendan i inače se dosta promijenio otkako se povukao iz javnosti, a dugo se nije znao ni koji je bio razlog tome, no prije nekoliko godina iznio je šokantno priznanje.

LIFE:  Monstrum tokom masakra uputio poziv: "Ubio sam 16 ljudi, ranjen sam, ne vjerujem da ću.."

Naime, glumac je javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa, Philip Berk, te je potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Hollywood.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like