HronikaLife news

Horor odmor: Tri mladića hitno prebačena iz Neuma u mostarsku bolnicu

0
Horor odmor: Tri mladića hitno prebačena iz Neuma u mostarsku bolnicu, Life.ba

Trojica 20-godišnjaka iz Srebrenika sinoć su, kako “Avaz” saznaje, vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Neum dovezeni u Županijsku bolnicu „Dr.Safet Mujić“, gdje su hospitalizrani na Odjelu za interne bolesti.

Mladići su, kako je potvrđeno u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije, a nakon prijave koja je u 22.10 sati zabilježena u Policijskoj stanici Neum, u jednom ugostiteljskom objektu konzumirali vino i kiselu vodu, nakon čega su počeli osjećati čudne simptome.

Prema onome što su mladići ispričali, a kako je rečeno u policiji, simptome poput mučnine, kao i žarenja jezika te otežanog gutanja su počeli osjećati nakon konzumacije kisele vode, a posumnjali su da nije bila hermetički zatvorena.

Odmah nakon opservacije u Domu zdravlja Neum upućeni su u mostarsku bolnicu, gdje su zadržani, a prema riječima dežurne doktorice Odjela na kojem su smješteni, oni su, trenutno, stabilno i nisu životno ugroženi, a bit će neophodne dodatne pretrage i nalazi.

LIFE:  Saobraćaj u potpunosti obustavljen kod Maglaja - teška saobraćajna nesreća, jedna osoba povrijeđena

S druge strane, u Policijskoj stanici Neum i Policijskoj upravi Čapljina pod nadzorom dežurne županijske tužiteljice poduzimaju sve istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti ovog slučaja.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like