Horoskop do 7. augusta: Jarac treba pripaziti na treću osobu, a jedna odluka će im promijeniti život

- Advertisement -

Astrolozi su objavili šta, prema njihovim procjenama, očekuje svaki znak horoskopa do 7. augusta.

Ovan

Ove sedmice na poslu vas očekuju prepreke koje neće ovisiti o vama. Nemojte sumnjati da nešto radite krivo, samo budite strpljivi da već na samom početku sljedeće sedmice vidite očekivane rezultate. Uživat ćete u razgovoru s osobom suprotnog spola, ali imajte na umu da ona prema vama gaji posebne osjećaje. Povećajte unos vitamina. Vaši najbolji dani bit će subota i nedjelja.

Bik

Ne pokušavajte učiniti ono što je izvan vaše moći. Želite postići puno u isto vrijeme, stoga ne može svaki zadatak imati najbolji mogući rezultat. Opustite se, posvetite se porodici i partneru, željni su druženja s vama. Član porodice ima dobre vijesti za vas, slavlje je zajamčeno. Spavaj više. Vaši najbolji dani bit će utorak i petak.

Blizanci

Vaš horoskop predviđa puno opuštanja, druženja i zabave. Uživat ćete u postignutim rezultatima, zaslužili ste to. Ovo je vaših pet minuta i nemojte se opterećivati ​​poslom dok ste na odmoru. Preko zajedničkih prijatelja upoznat ćete zanimljivu osobu i privući ćete njegovu pažnju. Poboljšajte svoju prehranu. Vaši najbolji dani bit će ponedjeljak i četvrtak.

Rak

Ako nekoga ovu sedmicu ne zanima bilo što osim ljubavi, to ste vi. Veza s partnerom bit će puna romantike i toliko ćete uživati ​​da ćete zaboraviti na sve druge obveze koje imate. Kraj sedmice donosi neplanirane izdatke pa bi bilo dobro da povedete računa o svojim financijama. Povećajte unos vitamina. Vaši najbolj dan bit će srijeda.

PROČITAJTE JOŠ:  Istraga u akciji "Start": Zaplijenjen Hadžibajrićev stan vrijedan 280.000 KM

Lav

Ako vaše ideje ne naiđu na dobru reakciju nadređenih, nemojte očajavati. Ovo nije pravi trenutak za donošenje novih poslovnih odluka, pogotovo ako planirate pokrenuti privatni posao. Također, čuvajte se bliske osobe, čini se da nije iskrena prema vama. Sredinom sedmice očekujte poziv na kafu od osobe s kojom ste nedavno stupili u kontakt putem interneta. Vaši najbolji dani bit će petak i nedjelja.

Djevica

Niste raspoloženi za eksperimentiranje s promjenama na poslu, iako vam stižu nove ponude. Upadate u oči konkurenciji koja vas želi u svom timu, ali ako to prihvatite, život bi vam se mogao promijeniti baš onako kako ste željeli. Nedostaje vam neko iz prošlosti, pružite ruku i budite iskreni. Vaši najbolji dani bit će četvrtak i subota.

Vaga

Stižu vam vijesti koje vas mogu potpuno izbaciti iz kolosijeka. Najvažnije je znati da je komunikacija u vašem poslu ključ uspjeha, a jedna osoba će vam pomoći riješiti problem. Pripremite se za puno udvarača, pojavit će se i neki iz prošlosti. Izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu. Vaši najbolji dani bit će ponedjeljak i nedjelja.

Škorpion

Iscrpljeni ste, ali to će se promijeniti do sredine sedmice. Imate snage dovršiti sve što je potrebno jer znate kakva vas nagrada čeka. Savjet je da odbacite sve što smatrate ‘previše’ za sebe, bit će vam puno lakše. Konflikt s partnerom nećete moći izbjeći, pa čak i kraj može uslijediti. Pijte više tekućine. Vaši najbolji dani bit će srijeda i petak.

PROČITAJTE JOŠ:  Sarajevo: Automobil udario vozača romobila

Strijelac

Narušeni imunitet natjerao vas je da na trenutak zastanete s poslovnim planovima. Ne brinite, jer najbolje tek dolazi. Poslušajte savjet starije osobe kako ne biste ponavljali iste pogreške. Prija vam pažnja partnera, ali vam se ne sviđa što nemate podršku kada su u pitanju ambicije. Spavaj više. Vaši najbolji dani bit će utorak i subota.

Jarac

Dobro se nosite sa svim obavezama i svime što vas čeka. Ne možete učiniti sve što ste zamislili, ali najvažnije je biti realan. Pokušajte se usredotočiti na poslovne prilike. Vrlo ste kreativni, a to vam se može obilato isplatiti. Što se ljubavi tiče, obratite pozornost na treću osobu koja se miješa u vaš odnos s partnerom. Vaši najbolji dani bit će subota i nedjelja.

Vodenjak

Znate na što se fokusirati, kako se fokusirati i izvući najbolje iz sebe. Iako se možda ne čini da ste daleko od početka, drugu polovicu tjedna tek nadoknađujete. Sačuvajte optimizam. Novo poznanstvo vam može potpuno ‘poremetiti razum’, a to je ono što ste dugo čekali. Prijat će vam tjelesna aktivnost. Vaši najbolji dani bit će petak i subota.

Ribe

Mogući su važni događaji na poslu, pa se potrudite da budete u toku. Ambiciozni ste i nije vam lako postići da budete bolji od drugih. Stavite svoje potrebe na prvo mjesto u vezi. Vaš partner bi se trebao potruditi oko vas. Brinite više o svom zdravlju. Vaši najbolji dani bit će četvrtak i nedjelja.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

U Ustikolini prilikom sječe šume smrtno stradao 65-godišnjak

Policiji u Goraždu prijavljeno je da je jedna osoba...

Pekare “Manja” reagovale na izvještaj inspekcije o svinjetini u bureku koji se prodavao u Sarajevu

Povodom informacija Federalne uprave za inspekcijske poslove o prisustvu...

Nakon protesta Vlada FBiH pristala na dogovor: Rudarima će biti isplaćene dvije plate

Rudari i predstavnici Vlade FBiH postigli su dogovor na...

Posljednji pozdrav Abdulahu Sidranu: Zbogom Avduka, tvoj duh je ostao s nama i lebdi kao čuvar nad Sarajevom

Bosanskohercegovački pjesnik, pisac i scenarist Abdulah Sidran preminuo je...