Kćerka Zdravka Čolića atraktivnim fotografijama s ljetovanja izazvala lavinu komentara

- Advertisement -

Pjevač iz braka sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine ima dvije kćeri, stariju Unu i mlađu Laru. Djevojke vole društvene mreže, a Una sve više objavljuje atraktivne fotografije.

Una Čolić (20) redovito objavljuje trenutke iz svog luksuznog života, a s obzirom da ovih dana ljetuje u Grčkoj, podijelila je i nekoliko fotografija s plaže.

Kći popularnog pjevača Zdravka Čolića (71) ponosno pokazuje svoje tijelo i uvijek ističe zanosne obline stoga je postala vrlo poznata na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Una vrlo malo govori o svom privatnom životu, kao i njen otac, ali zato često objavljuje atraktivne fotografije bez konteksta i pazi što dijeli s pratiteljima.

– Nestvarna – poručili su joj u komentarima, a neki su je čak usporedili i s majkom Aleksandrom Čolić te su primijetili da jako liče.

Podsjećamo, Zdravko Čolić uz Unu ima i mlađu kćer Laru (15) koju je dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine, prenosi 24sata.hr.

Lara je tek nedavno postala aktivna na društvenim mrežama. Pjevač ipak više voli privatnost, ali se nedavno u intervjuu za HRT osvrnuo na kćeri i otkrio što misli o njihovom korištenju društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

– Una voli to, druželjubiva je, komunikativna i vjerovatno joj to nešto znači, za razliku od mene. Svi smo mi u tim godinama imali svoje fantazije, a sad je to doba tehnologije nešto što njima godi, tako da se ja ne miješam. Svi su očevi slabi na kćeri, pa tako i ja – rekao je glazbenik.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...