Life newsSport

Krezo: Grupa zahtjevna, predstavit ćemo BiH na najbolji način

0
Krezo: Grupa zahtjevna, predstavit ćemo BiH na najbolji način, Life.ba

Nakon današnjeg žrijebanja grupa za Evropsko prvenstvo u futsalu 2022. selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivo Krezo je izjavio da je gruopa zahtjevna ali da će predstaviti BiH na najbolji način.

Protivnici reprezentaciji Bosne i Hercegovine u grupi D bit će Gruzija, Španija i Azerbejdžan.

– Grupa je zahtjevna, ali takva je svaka na Europskom prvenstvu. O Španjolskoj ne treba puno trošiti riječi, to je jedna od najboljih svjetskih ekipa. Azerbejdžan i Gruzija su neugodni protivnici jer su im ekipe sastavljene od dosta Brazilaca. Ipak, lijepo je biti dio europske elite. Siguran sam da će igrači, kao i mi u stručnom štabu živjeti u narednom periodu samo za Europsko prvenstvo. Uz dobru pripremu, očekujem da svi damo sve od sebe i da predstavimo Bosnu i Hercegovinu na najbolji mogući način – kazao je selektor.

LIFE:  SOS Dječijim selima u BiH donirano 10.000 KM izdvojenih od prodaje Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima

Bh. tim će se 22. januara u Groningenu sastati sa Španijom, a četiri dana kasnije u istom gradu sa Gruzijom. U trećem kolu 29. januara  Bosna i Hercegovina će odigrati meč s Azerbejdžanom u Amsterdamu.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like