LifeLife news

Lady Gaga o ulozi ubojice: Stalno je osjećam u sebi

0
Lady Gaga o ulozi ubojice: Stalno je osjećam u sebi, Life.ba
Lady Gaga

Popularna pjevačica i glumica Lady Gaga kazala je za Sky News da joj je vrlo teško ‘izaći’ iz posljednje filmske uloge, ali je to prihvatila kao dio umjetnosti.

-To je dio moje umjetnosti, oslanjanje na patnju lika, rekla je na premijeri filma ‘House of Gucci’, koji prikazuje istinitu priču o obitelji koja stoji iza slavne modne kuće.

I dok većina obitelji ima svoje razmirice i nesporazume, ipak je manje onih u kojima se dogodi ubojstvo. U spomenutom filmu pjevačica glumi Patriziu Reggiani koja je 1998. godine osuđena jer je unajmila nekoga da ubije njezinog bivšeg supruga Maurizija Guccija.

-Reći da je bilo lako glumiti ubojicu bila bi laž, rekla je Gaga.

-Ne vjerujem da je Patrizia imala gen za ubojstvo, ali vjerujem da je bila gurnuta toliko daleko preko ruba da je na kraju ipak počinila ovo ubojstvo, objasnila je pjevačica.

Gaga, koja je u liku ‘aktivno’ bila 18 mjeseci dok je snimala film, kaže da će joj nakon toga trebati vremena da ‘napusti’ utjelovljeni lik.

-Danas sam kupila prsten i izgleda baš kao njezin zaručnički – osjećam je u sebi cijelo vrijeme i mislim da će to potrajati godinama. Trebale su mi godine da izbacim lik Ally iz filma ‘Zvijezda je rođena’ i mislim da ću i s ovom ulogom proživjeti sličnu situaciju, kazala je Gaga.

LIFE:  Medicinski radnici će ipak blokirati magistralnu cestu M17 u Konjicu

Uloga u filmu ‘House of Gucci’ tek je njezina druga glavna uloga. Prvu je imala u danas megapopularnom filmskom hitu ‘A star is born’, kada je bila nominirana za Oscara. Kritičari se pitaju hoće li Lady Gaga uskoro drmati filmskom industrijom jednako snažno kao i muzičkom?

-Ne znam, morate pitati publiku, njezin je komentar.

Pjevačica u filmu predvodi zvjezdanu ekipu koja uključuje i Adama Drivera, Salmu Hayek i gotovo neprepoznatljivog Jareda Letoa, koji je utjelovio lik Paola Guccija.

Kao još jedan glumac koji također ima uspješnu glazbenu karijeru, Leto je rekao da vidi sličnosti između sebe i Gage.

-Mislim da smo Lady Gaga i ja umjetnici, rušimo pravila na svoj način, a ono što volim je njezina hrabrost, rekao je za Sky News.

-Ona je apsolutno neustrašiva i bilo mi je zabavno raditi s njom, jako sam cijenio priliku, slobodu i njenu predanost, izjavio je Leto.

‘House of Gucci’ pojavit će se u kinima u Velikoj Britaniji 26. studenog.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like