Life newsŽena

“Moji izbori nisu bile javne osobe” Marija Šerifović otkrila sve o svom ljubavnom životu, pa priznala da li je zaljubljena

0
“Moji izbori nisu bile javne osobe” Marija Šerifović otkrila sve o svom ljubavnom životu, pa priznala da li je zaljubljena, Life.ba

Iako je Marija Šerifović već godinama veoma poznata, ona je veoma uspešna u tome da svoj privatni život stvarno zadrži za sebe. Baš zbog toga mnoge interesuju detalji vezani za njen život, a naročito kada je ljubav i izbor partnera u pitanju, prenosi Azra.ba.

-Moji dosadašnji partneri nisu bili vrijedni da bi bili predstavljeni. Moji izbori nisu bile javne osobe. Nisam zaljubljena, već par godina se ne događa ništa. Više me ništa što pročitam o sebi u novinama ne nervira, bila je iskrena Marija, koja se dotakla i novih pjesama i planova za budućnost.

LIFE:  Brajlović otkrio koliku platu imaju njegovi konobari: Restoran ne bih prodao za sto miliona

-Posljednja pjesma je izašla prije tri godine i malo me je stid zbog toga. Sada sam ušla u studio i počela da pjevam nove pjesme. Maksimalno radim na tome. Ulažem u to da sljedeće godine bude i novi album.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like