Life newsŽena

Pletenice postale njen zaštitni znak: Frizura Jelene Đoković u fokusu medija, svi je ogovaraju

0
Pletenice postale njen zaštitni znak: Frizura Jelene Đoković u fokusu medija, svi je ogovaraju, Life.ba

Stajling i frizura Jelene Đoković privlače pažnju javnosti, gdje god da se supruga najboljeg srpskog tenisera pojavi, što ni ovoga puta nije bio izuzetak. Naime, Jelena se sa svekrvom Dijanom Đoković pojavila na International Fashion Festivalu Porto Montenegro u Crnoj Gori i sve zasjenila izgledom.

Svekrva i snaja, po pisanju medija tek svježe pomirene, prisustvovale su predstavljanju kolekcije “Cent”, rađene u čast sto godina rođenja ikone mode Pjera Kardena.

Uvod u predstavljanje modela priredila je violinistkinja Verica Čuljković kompozicijom još jedne ikone, ovoga puta muzičke Astora Pjacole ,,Libertango”, dok su se iza nje nizale fotografije Pjera Kardena kao djeteta, zatim mladića i dalje kroz život.

Za sve to vrijeme Jelena je u prvom redu blistala, a sve poglede još jednom je privukla njena besprijekorna frizura, prenosi Story.rs.

Oni koji se odlično razumiju u modu i to koje frizure su ovog ljjeta popularne primijetili su da Jelena ide u korak sa trendovima, a mnogi su komentarisali da su pletenice gotovo postale njen zaštitni znak. Bilo da tenisera bodri iz lože ili se zaputila na neki važan gradski događaj, poput ovog, supruga Novaka Đokovića uvijek bira da kosu uplete, vrlo često je to jedna kika, dok se ovoga puta ona odlučila za dvije.

LIFE:  Monstrum sa Cetinja unaprijed planirao masakr? Komšije dale dokaze za to

Frizura Jelene Đoković bila je u skladu sa stajlingom koji je ona za ovu priliku odabrala, stoga ne čudi što je dobila sve pohvale. Ni njena svekrva nije ostala bez komplimenata, tako da je prvi provod svekrve i snaje prošao odlično.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like