Life news

Pri kraju radovi na izgradnji novog bazena na Dobrinji

0
Pri kraju radovi na izgradnji novog bazena na Dobrinji, Life.ba

Foto: Semir Efendić/ Facebook

Načelnik sarajevske općine Novi Grad Semir Efendić objavio je nove fotografije bazena koji se gradi na Dobrinji uz opis “Još malo”, naznačivši tako da su radovi pri kraju.

Dugodišnja izgradnja bazena na Dobrinji, sudeći prema objavi načelnika Efendića privodi se kraju i uskoro bi se trebalo očekivati i i otvaranje.

Efendić je krajem juna najavio da bi radovi na bazenu trebali biti okončani za 15-20 dana, ali prema fotografijama još uvijek ima poslova da se završe.

Bazen je projektovan da se može kroz čitavu godinu koristiti uz odgovarajuću podlogu kao sportski teren, a imat će i unutrašnje sadržaje poput fitness i spa centar i malog bazena.Radove na postavljanju keramike radila je firma iz Turske, dok je radove na ugradnji bazenske tehnike, pumpi filtera i sistema hlorisanja vode izvodila firma iz Slovenije.
LIFE:  (VIDEO) Amar Osim: Imamo sreću u nesreći da nam dolazi Željezničar

Pri kraju radovi na izgradnji novog bazena na Dobrinji, Life.ba Pri kraju radovi na izgradnji novog bazena na Dobrinji, Life.baPri kraju radovi na izgradnji novog bazena na Dobrinji, Life.baPri kraju radovi na izgradnji novog bazena na Dobrinji, Life.ba

Pri kraju radovi na izgradnji novog bazena na Dobrinji, Life.ba

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like