Tom Holland u akcionom avanturističkom spektaklu „Uncharted“

- Advertisement -

Najnoviji trailer najavljuje novi avanturistički spektakl nastao prema planetarno popularnom serijalu video igara u kojem se u naslovnoj ulozi pojavljuje Tom Holland, glavni protagonist ultra blockbuster serijala „Spider-Man“ 

Iako njegov posljednji planetarni blockbuster „Spider-Man: Put bez povratka“ i dalje obara rekorde na svijetskim i regionalnim kino blagajanam, Tom Holland brzo se vraća na kino platna u uzbudljivoj pustolovini „Uncharted“ kao Nathan ‘Nate’ Drake za koju je upravo objavljen najnoviji trailer. Riječ je o lovcu na blago i glavnom protagonistu serijala video igara Uncharted koja je prodana u više od 40 miliona primjeraka širom svijeta.

Ova pustolovina osvojila je simpatije miliona igrača diljem svijeta svojom pričom, inovacijama te kino doživljajem. Nadolazeći istoimeni film uvesti će nas jednim dijelom u događaje prije radnje igre, odnosno, u priču kako se Nate upoznao i udružio s Victorom ‘Sullyjem’ Sullivanom kojeg u ovom spektaklu oživljava još jedan veliki akcioni junak Hollywooda i glavni protagonista posljednjih nastavaka serijala „Transformers“  Mark Wahlberg.

PROČITAJTE JOŠ:  Preminuo Josip Manolić, najdugovječniji hrvatski političar

Kroz specifičan humor i situacije, novi prijatelji i partneri uputit će se u opasnu potragu za izgubljenim blagom Ferdinanda Magellana nestalim prije 500 godina. U ovoj avanturi očekuju ih misteriozni tragovi i zagonetke koje vode do plijena vrijednog 5 milijardi dolara. Ali glavnu prepreku u njihovoj potrazi predstavlja im nemilosrdni Moncada (Antonio Banderas) koji smatra da su on i njegova obitelj pravni i jedini nasljednici blaga. Dodatni začin potrage naših junaka je što Nate možda na tom putu može pronaći još nešto sebi važno. Cjelokupna potraga zavisi o uspješnoj saradnje sa Sullyjem, a upravo najnoviji trailer filma pokazuje posljedice toga. Spektakularne akcione scene s velikom dozom adrenalina samo su uvod u ovu uzbudljivu potragu sa šarmom glavnih junaka. Rediteljsku palicu filma nosi Ruben Fleischer , autor akcionih blockbustera „Dobrodošli u zemlju zombija“, „Venom“ i „Gangsterski odred“ dok se u ostalim ulogama pojavljuju Sophia Ali i Tati Gabrielle.

PROČITAJTE JOŠ:  Prije 32 godine počela je opsada Sarajeva: 11.541 građanin je ubijen, a više od 50.000 je ranjeno

C2 film, zvanični zastupnik studija Sony za kino distribuciju u BiH, nakon rekordnog rezultata predhodnog Hollandovog hita „Spider-Man: No Way Home“ koji je na domaćim kino blagajanama pogledalo preko 63.000 gledatelja što to ga čini jednim od najgledanijih holivudskih filmova u našoj zemlji u posljednjih 20 godina, spetakl „Uncharted“ donosi na repoertoar svih BH kino dvorana od 17.februara samo sedam dana iza otvaranja na američkim kino blagajnama.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...

Pojedine novčanice od 10, 20, 50 i 100 KM se povlače iz opticaja

Centralna banka Bosne i Hercegovine povlači iz opticaja novčanice...

Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

Informaciju o zastrašujućem slučaju u Zenici zgrozile su bh....