HronikaLife news

Ubistvo u Sarajevu: Mogući motiv koristoljublje?

0
Ubistvo u Sarajevu: Mogući motiv koristoljublje?, Life.ba

Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, kažu iz MUP-a KS

Tijelo starije ženske osobe pronađeno je sinoć u stanu u ulici Aleja lipa u sarajevskom naselju Hrasno. Kako su saopćili iz MUP-a KS, njihovi službenici su obavijest o pronađenom tijelu dobili sinoć oko 21 sat.

– Dana 26.07.2022.godine u 21,05 sati, dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, obavijestio je PU Novo Sarajevo, da se u stanu, u ulici Aleja lipa, općina Novo Sarajevo, nalazi beživotno tijelo lica F.B., rođena 1942.godine, nastanjena u Sarajevu, kažu iz MUP-a KS.

LIFE:  Marjanović ubio Jelenu na unaprijed smišljen način - uradio to na 'svom terenu'

Prema do sada dostupnim informacijama, policijski službenici sumnjaju da je u pitanju nasilna smrt odnosno ubistvo.

Kako saznaje Oslobođenje, riječ je o osamdesetogodišnjoj Fatimi B. iz Sarajeva. Nezvanične informacije kažu da je motiv ubistva koristoljublje.

– Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji pod nadzorom istog, poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela, zaključili su.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like