HronikaLife news

UŽAS! Muškarac udario ženu jer nije ispekla janjetinu, osuđen na 2100 kuna kazne

0
UŽAS! Muškarac udario ženu jer nije ispekla janjetinu, osuđen na 2100 kuna kazne, Life.ba

Zato što je svoju suprugu udario nogom u glavu, još na Badnjak prošle godine, na Muškarac u dobi od 39 godina iz Podravine, kako navodi Danica.hr, nepravomoćno je osuđen na 2100 kuna kazne.

Muškarac kojega portal naziva “Ivan”, osuđen je na Prekršajnom sudu u Koprivnici, Stalna služba u Đurđevcu, po Zakonu o obiteljskom nasilju, a povod brutalnom napadu na suprugu osuđenome je bilo to što tog dana, 24. prosinca 2021. u njihovom obiteljskom domu u 16.10 sati nije imao ispred sebe pečenu janjetinu kako si je on to zamislio.

“Revoltiran time što janjetina još nije pečena, Ivan je suprugu udario nogom u glavu. Kad je htjela pobjeći automobilom, tijelom joj je zabranio da uđe, jer se naslonio na vozačeva vrata i rekao joj da može samo pješice, što je kod žene izazvalo osjećaj straha, uznemirenost i povredu dostojanstva”, zaključio je prekršajni sudac, prenosi Pogled.ba.

Ivanu je određena ublažena novčana kazna u iznosu od 2100 kuna, a kako je bio uhićen i u pritvoru, od kazne mu se oduzima 300 kuna. Ivan se na sudsko ročište javio telefonom ispričavši se kako ne može doći jer se sprema na put u inozemstvo. Ali, priznao je sve što mu se stavlja na teret, navodi portal.

LIFE:  Nakon presude objavljeni detalji stravičnog ubistva pjevačice - iživljavao se nad njom

Zlostavljana supruga je policiji rekla da je vidjela da joj je suprug pijan čim se tog dana vratila kući, što je navela kao razlog zašto je odmah otišla u spavaću sobu:

“Ivan me je došao pitati gdje je janjetina. Kad sam mu rekla da se peče u pekari i da će biti gotova u 19 sati, udario me nogom u glavu. Krenula sam u auto kako bih pobjegla, ali Ivan se naslonio na vozačeva vrata i nije me pustio. Nakon toga sam otišla pješice”, ispričala je žena.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like