Velež savladao Široki Brijeg u pripremnoj utakmici

- Advertisement -

U pripremnoj utakmici u Kampu Musa-Karačić momčad Veleža je rezultatom 3:0 pobijedila Široki Brijeg.

U 11. minuti nakon pogreške vratara Miškića gosti dolaze u vodstvo preko Haskića, koji se najbolje snašao u toj situaciji i postigao pogodak.

Široki je svoje prilike imao preko Ikića koji je pokušao iz slobodnog udarca i preko Rozića koji je izašao sam pred vratara gostiju koji je obranio njegov udarac.

U 43. minuti Velež je poveo 2:0, a strijelac je Ćosić koji je izašao pred Miškića i prebacio ga. Treći pogodak za Velež postigao je Zajmović nakon asistencije Pršeša.

Trener gostiju Feđa Dudić bio je zadovoljan igrom svoje momčadi u pripremnoj utakmici.

PROČITAJTE JOŠ:  Nakon protesta Vlada FBiH pristala na dogovor: Rudarima će biti isplaćene dvije plate

–              Ovo je bila jedna jako dobra utakmica s puno prilika. Rezultat je možda bio malo previsok, jer je Široki imao svoje prilike, pogotovo u prvom poluvremenu. Mi smo iskoristili prilike koje su nam se ponudile i najvažnije da su nam igrali svi igrači. Pršeš i Ćosić su nam ostali neplanirano cijelu utakmicu, jer je Peco osjetio neke probleme i zatezanje – kazao je Dudić.

Domaći trener Jure Ivanković složio se kako je rezultat previsok u odnosu na prikazano u ovoj utakmici.

–              Velež je postigao prva dva pogotka iz naših individualnih greška više nego iz taktičkih i linijskih. Mi smo u prvom poluvremenu imali nekoliko dobrih prilika i pokušali smo igrati visoki pritisak i ne dopustiti protivniku da razvije igru i naglasak je bio na tome. Bilo je pogrešaka u nekim dodavanjima i prijemu lopte zbog lošijeg terena. Na određenim pozicijama smo lošiji i imamo na tim mjestima igrače koji ne mogu kvalitetno parirati momčadi kao što je Velež – kazao je Ivanković.

PROČITAJTE JOŠ:  Tragedija: Lav ubio mladića

Dodao je kako momčad Širokog Brijega u ovom trenutku ima određenih problema s ozljedama i drugim zdravstvenim poteškoćama.

–          Na tome ćemo morati poraditi tako da se kompletiramo na određenim pozicijama ili da ostanemo zdravi – naglasio je Ivanković.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...