HronikaLife news

(VIDEO/FOTO) Požar kod Bijeljine ne prestaje – vatrogasci na terenu

0

U selu Brodac kod Bijeljine došlo je do požara u jednoj firmi. Kako javlja BN, radi se o firmi “Meridijana” koja se bavi impregnacijom drveta.

Na terenu su dva vatrogasna vozila, a iznad mjesta požara vidljiv je gusti crni dim, koji se može uočiti i iz Bijeljine. Inače, kako objavljuje BN, pomenuta firma je zabranjena svuda u EU, a proizvodi drvene dijelove za vozne šine.

Pošto se, kako saznaje BN od mještana Broca, firma bavi crnom impregnacijom drveta, u njoj se nalaze jako opasne materije od čijeg isparavanje neće moći da se diše, prenosi Crna-hronika.info.

Nema potrebe za uznemiravanjem zbog velikog požara u Brocu, ali se stanovništvo ovog i okolnih mjesta poziva da prati stanje i da, u slučaju da osjeti neprijatan miris, zatvori prozore kuća i ne boravi na otvorenom, saopšteno je iz Gradske uprave grada Bijeljina.

LIFE:  (VIDEO) Ogroman požar na Hvaru, jedna osoba smrtno stradala

Podsjećaju da je na prostoru i objektima preduzeća „Meridijana“ u Brocu u toku veliki požar.

Ističu da su sve raspoložive ekipe Teritorijalne vatrogasne i spasilačke jedinice Bijeljina, Civilne zaštite Bijeljina, kao i vatrogasci iz Ugljevika i Lopara na terenu i gase požar.

“U pomoć su pozvani i vatrogasci iz Brčkog”, naglasili su iz bijeljinske Gradske uprave.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like