(VIDEO) Kćerka Željka Joksimovića krenula njegovim stopama – objavila duet, postao hit

- Advertisement -

Minu Joksimović, kćerku Željka Joksimovića, nemamo često priliku vidjeti u javnosti. Ova djevojka uživa u privatnosti i vrijedno radi na tome da, po uzoru na oca, ostvari muzičku karijeru na Balkanu.

Poljski producent Krist Van D je prošle godine s Minom objavio duet “Run Away”, koja je tamo gotovo momentalno postala hit. Mina se nije pojavila u spotu jer je zbog pandemije koronavirusa odlučila odustati od snimanja.

Ranije je u intervjuu za Story.hr navela da će uskoro završiti Muzičku akademiju.

“Sviram klavir. S obzirom da sam na državnoj akademiji, rad je vrlo ozbiljan, temeljan i zahtjevan. Pravila sam male pauze zbog toga što sam radila muziku za mnoge inostrane producente, ali uskoro ću diplomirati i vjerujem da će mi to mnogo toga donijeti”, kazala je.

PROČITAJTE JOŠ:  Eldin Huseinbegović pred koncerte: Zahvaljujući muzici putujem širom svijeta i upoznajem nove narode i kulture

Smatra da su žene generalno izložene kritikama i zlim komentarima, bez obzira na to kojim se poslom bave.

“Žene koje se bave javnim poslom pod većim pritiskom, jer su konstantno izložene kritikama na račun izgleda i od njih se očekuje da izgledaju savršeno. Ja takvu vrstu pritiska ne osjećam, jer se ne bavim pretjerano komentarima, već sobom”, rekla je.

Naravno, otac Željko joj pruža veliku podršku u svemu što radi, prenosi Klix.ba.

“Jako sam sretna što imam takvog oca koji je uvijek tu za mene. Njegovi muzički savjeti su dragocjeni. Uvijek ga pitam za mišljenje, ali me ipak pušta da sama radim sovju muziku jer je važno da budem svoja”, ispričala je.

PROČITAJTE JOŠ:  Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera

Ne smatra da je povlaštena zato što je kćerka popularnog pjevača. Smatra da je dokazala da je sposobna sama ostvariti svoje snove kada je njena pjesma “Run Away” dobro prošla na inostranom tržištu, gdje je zapravo niko ne zna.

Inače, Željko je dobio Minu dok je bio u braku s Vesnom Avramović. Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima. Pjevač sa sadašnjom suprugom Jovanom ima troje djece: bliznakinje Anu i Srnu i sina Kostu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...