Vodeća outsourcing kompanija dolazi u Bosnu i Hercegovinu

- Advertisement -

Prestižna globalna kompanija Webhelp je u procesu otvaranja servisnog centra u Sarajevu, te se očekuju daljnje investicije i otvaranje novih radnih mjesta u Bosni i Hercegovini.

Webhelp je uspješna grupacija kompanija koje se bave pružanjem podrške klijentima u više od 55 zemalja širom svijeta. Pored sjedišta u Njemačkoj i Francuskoj, Webhelp ima ukupno 200 servisnih centara u Europi, Americi, Africi, i Aziji. Trenutno, kompanija broji više od 100.000 uposlenika.

Ono što čini Webhelp globalnim liderom u industriji, kao i jednom od najuspješnijih kompanija u protekle dvije decenije, su partnerstva sa najprestižnijiim svjetskim brendovima. Kompanija je ujedno osvojila i mnogobrojne nagrade te je prepoznata po besprijekornom korisničkom iskustvu koje pruža svojim klijentima.

PROČITAJTE JOŠ:  Muškarac bacio ručnu bombu na njivu i ranio komšiju

Kompanija koja ulaže u svoje uposlenike

Webhelp je prepoznatljiv po svojoj jedinstvenoj kulturi koja stavlja uposlenike na prvo mjesto. Tri najbitnije stvari koje ova kompanije ističe su timski rad koji je od ključne važnosti, to da je Webhelp mjesto gdje se sva obećanja uposlenicima zaista ispune, te da će svi uposlenici uvijek dobiti adekvatna priznanja za trud i rad. Pored toga što Webhelp nastoji da ponudi besprijekorne usluge svojim klijentima, kompanija također ulaže u karijerni razvoj i dobrobit svojih uposlenika.

PROČITAJTE JOŠ:  Otkazana utakmica između BiH i Izraela

Svi uposlenici učestvuju u plaćenim treninzima i obukama koji im pomažu da napreduju na više pozicije unutar kompanije. Priliku da se pridruže Webhelpu imaju čak i pojedinci bez prethodnog radnog iskustva.

Također, uposlenici uživaju u raznim pogodnostima; neke od njih uključuju fleksibilnost na radnom mjestu, iznadprosječna plata i bonusi u ovoj industriji, te privatno zdravstveno osiguranje.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

U Ustikolini prilikom sječe šume smrtno stradao 65-godišnjak

Policiji u Goraždu prijavljeno je da je jedna osoba...

Pekare “Manja” reagovale na izvještaj inspekcije o svinjetini u bureku koji se prodavao u Sarajevu

Povodom informacija Federalne uprave za inspekcijske poslove o prisustvu...

Nakon protesta Vlada FBiH pristala na dogovor: Rudarima će biti isplaćene dvije plate

Rudari i predstavnici Vlade FBiH postigli su dogovor na...

Posljednji pozdrav Abdulahu Sidranu: Zbogom Avduka, tvoj duh je ostao s nama i lebdi kao čuvar nad Sarajevom

Bosanskohercegovački pjesnik, pisac i scenarist Abdulah Sidran preminuo je...