Life newsSport

Vule Trivunović je ljubimac navijača Sarajeva, a poklon od pristalica bordo boje mu je na posebnom mjestu

0
Vule Trivunović je ljubimac navijača Sarajeva, a poklon od pristalica bordo boje mu je na posebnom mjestu, Life.ba

U okviru 25. kola Premijer lige BiH  večeras će na najvećem bh. stadionu snage odmjeriti Sarajevo i banjalučki Borac. Bordo tim je aktuelni prvak, aktuelni lider i ima pet bodova više od tima iz grada na Vrbasu. Dakako, ishod ovog dvoboja može odrediti novog prvaka naše zemlje.

Piše:Edin Isanović

Aktuelni strateg Borca Marko Maksimović nosio je dres koševskog tima, ali jedan bivši igrač i trener Borca, ljubimac je navijača Sarajeva. To je Vule Trivunović, čovjek koji je u dva navrata nosio dres Sarajeva i svojim odnosom prema klubu stekao velike simpatije pristalica bordo boje. Trivunović je u dresu koševskog tima igrao do krajnjih granica svojih mogućnosti. Za njega ništa nije bilo strano: trčati, uklizati, pohrvati se, skočiti, raspaliti po lopti, zatreba li – i po nogama. Sve za Sarajevo.

LIFE:  SDPBiH želi formirati treći blok u Republici Srpskoj (VIDEO)

U drugom mandatu na Koševu Vule je sa Bordo timom osvojio Kup BiH. Bilo je to 2014. godine,a  tada je nosio i kapitensku traku. Nakon tog dvoboja od najvatrenijih pristalica Hordi zla, dobio je uokvirenu fotografiju sa natpisom: ”Vule, hvala ti za sve”. Dakako, nakon te sezone Trivunović je okončao uspječnu igračku karijeru.

Kako nam je potvrdio Vule ova slika ima posebno mjesto u njegovom stanu.

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like