Life news

Zbog prevelike koncentracije alkohola u krvi policija ga nije uspjela alkotestirati

0
Zbog prevelike koncentracije alkohola u krvi policija ga nije uspjela alkotestirati, Life.ba
Rovinj

U Rovinju, gradu na poluotoku Istri, u Hrvatskoj desio se nesvakidašnji događaj o kojem je javnost danas izvijestilo Ministarstvo unutrašnjih poslova ove zemlje koje navodi ”da policijski službenici nisu uspjeli alkotestirati muškarca zbog prevelike koncentracije alkohola u krvi”.

”Rovinjska je policija 8. lipnja (juna) oko 23 sata u Ulici Braće Božić u Rovinju zaustavila teretni automobil Fiat Ducato, zagrebačke registarske oznake, kojim je pod vidnim utjecajem alkohola upravljao 44-godišnjak. Iako je vozač pokušao deset puta puhati u alkometar, zbog velike koncentracije alkohola policijski službenici nisu ga uspjeli alkotestirati. Muškarac je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva”, saopšteno je danas iz MUP-a Hrvatske – Policijske uprave Istarske, prenosi Anadolu Agency (AA).

LIFE:  Njemačka: Bosch otvorio fabriku čipova vrijednu milijardu eura

​​​​​​​Zbog prekršaja iz Zakona za sigurnosti prometa na cestama oduzeta mu je vozačka dozvola i izrečena novčana kazna od 9.400 kuna (oko 1.300 eura), nadalje su naglasili iz MUP-a Hrvatske.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like