Zoranov drug progovorio o pričama koje je čuo od Marjanovića tokom boravka u zatvoru – ubijedio ga da nije ubica

- Advertisement -

Ovako počinje svoju ispovijest za Kurir Saša Nikolić (44) iz Lazarevca, koji je 2017. godine delio ćeliju Centralnog zatvora sa Zoranom Marjanovićem, koji je u tom periodu bio uhapšen i osumnjičen za ubistvo supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči. Marjanović je tada u pritvoru proveo 10 mjeseci, od 15. septembra 2017. do 11. jula 2018, a u međuvremenu je osuđen pred Višim sudom u Beogradu na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva žene. Nakon prvostepene presude, on je vraćen u pritvor.

Nikolić, koji je iza rešetaka bio zbog nasilja u porodici, poslije čega je bio osuđen na pet mjeseci kućnog zatvora sa nanogicom, prepričao je za naš list svoje zatvorske dane sa najpoznatijim udovcem u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jak požar u Sarajevu: Vatrogasci se bore sa stihijom u Novopazarskoj ulici

– Znao sam Zorana površno od ranije, iz sveta muzike, pošto sam se i ja bavio muzikom. On je pre mene došao u CZ. Kada sam ga video tamo, kako god zvučalo, bilo mi je lakše jer imam nekog svog tu. Zajedno smo u zatvoru proveli tri meseca i postali mnogo dobri prijatelji – priča Nikolić i dodaje da je Marjanović svojim cimerima pričao o pokojnoj ženi.

PROČITAJTE JOŠ:  Zenički policajci u Mercedesu pronašli 1,1 kilogram droge

– Uvek je o Jeleni govorio u superlativu. Stalno je govorio da će se počinilac zločina naći kad-tad. Ja lično sam mu poverovao da on nije ubio Jelenu, a čini mi se da su mu i drugi pritvorenici poverovali – prepričava nam Nikolić i dodaje:

– Naravno da mu je bilo krivo što su njega optužili za zločin, on je uvek govorio da će se ubica naći i da je moguće da je u ptanju neko moćan. Malo je ta situacija konfuzna, da nigde nikakav dokaz ne postoji.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...