Cesar’s se vratio – Sarajevski centar Importanne nova je adresa

- Advertisement -

Od sutra (srijeda) od 17 časova bosanskohercegovački muškarci imat će novo mjesto u kojem će pod budnim okom stilista moći odabrati najbolju odjeću i modne dodatke poznatog turskog branda Cesar’s.

Sarajevski centar Importanne nova je adresa poznatog branda turske kuće Elpa, koja je vlasnik brandova Cesar’s, Elpa i Deza.

Na preko dvije stotine kvadratnih metara prostora, muškarci sa stilom moći će se obući od glave do pete i to doslovno. Na raspolaganju su odijela, košulje, cipele te casual dio kolekcije.

Cesar’s ovim putem poziva svoje nekadašnje kupce, a i one koji će tek to da postanu, da ga opet posjete informirajući ih pri tome da je trgovina u Importanneu jedina ovlaštena za prodaju odjeće marke Cesar’s. Trgovine u Mostaru i Banjoj Luci te trgovina u Zenici nelegalno koriste njihovo ime. Postupak je pokrenut, te se nadamo brzom rješavanju kako se više kupci ne bi obmanjivali, poručuju iz ove modne kuće.

PROČITAJTE JOŠ:  Uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su bacile bombu na kuću načelnika Irfana Čengića

Cesar’s je spremio posebnu ponudu za maturante, a sve muškarce, kao i njihove ljepše polovine koje ih žele počastiti, obavještavaju da će prvih sedam dana cijene na kompletnu ponudu biti snižene za 30 posto.

Ono po čemu je, osim po kvalitetu, prepoznatljiv brand Cesar’s jeste i da će muškarci imati priliku uživati u jedinstvenom konceptu i načinu kupovine kojeg čine potpuno intiman i odvojen VIP prostor, personal shopper, osoba koja će im pomoći da sve njihove ideje po pitanju savršenog stajlinga budu ispunjene i provedene u djelo.

PROČITAJTE JOŠ:  U Sarajevu održan kurs za 60 ortopeda iz 20 zemalja, predavanje imao i predsjednik EFAS-a Kris Buedts

Na čelu Cesar’sa, isključivo muškoga branda, nalazi se, nimalo čudno, jedna žena – Marina Fazlagić. Jer žene znaju šta muškarci žele.

Izvor: Cesar’s

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV...

Lijepa vijest: Za samo 19 sati prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Amine iz Bugojna

Zbog bolesti, 19-godišnja Amina Zjakić iz Bugojna potpuno je...

Podignuta optužnica protiv advokatice Vasvije Vidović

Tužiteljica iz Odsjeka za korupciju Tužiteljstva BiH, podigla je...

U Gornjim Živinicama pronađeno tijelo 50-godišnjeg muškarca

Policijskoj stanici Živinice, prijavljeno je da je u mjestu...

Otišao je veliki čovjek i humanista: Zbogom legendo

Sarajevo je izgubilo velikog humanistu. Svi oni koji nisu...