Life

Britney Spears – jedina slavna osoba čija poruka o koronavirusu nije nikoga razbjesnila

0

U vrijeme dok svijetom hara koronavirus, mnoge slavne osobe, zatvorene u svojim vilama, u kojima imaju vlastito kino, „trgovinu“ slatkišima, spa centar i golf teren, smatrale su prikladnim držati predavanja i slati poruke vanjskom svijetu o važnosti društvenog distanciranja.

Tako je Arnold Schwarzenegger iz udobnosti svoga doma, i „vruće kade“ poručio ljudima da ostanu kod kuće (uključujući 40 posto Amerikanaca koji ne mogu pokriti trošak od 400 dolara i možda nemaju drugog izbora osim da odu na posao), piše Independent. Ellen DeGeneres smo mogli vidjeti kako se muči od dosade, kao i druge mnoge zvijezde koje u izolaciji nisu radile ništa.

Jedna grupa poznatih osoba krivo je procijenila javno raspoloženje do te mjere da je zapravo mislila da ih netko želi vidjeti kako pjevaju „Imagini“ od Beatlesa, što je imalo spektakularan odjek. Naime, kako bi podigli moral, slavni poput Gal Godota, Marka Ruffala, Jimmyja Fallona, Zoe Kravitz i mnogih drugih snimali su svoje videozapise kako pjevaju slavnu pjesmu. Svatko od njih snimio je videozapis o sebi kako pjeva dio pjesme, koju su zajedno uredili i objavili na Gadotovom Instagramu. Ali ljudi na Twitteru nisu bili impresionirani. Pozvali su ih da „otvore svoje torbice“, a jedan od korisnika izravno je istaknuo činjenicu da su mnoge od tih slavnih osoba bogate i da mogu donirati drugim ljudima kojima je pomoć potrebna.

Ipak, nisu sve slavne osobe isto reagirale, primjerice Blake Lively i Ryan Reynolds koji su donirali milion dolara za pomoć.

LIFE:  U BiH novih 11 slučajeva koronavirusa, broj preminulih povećan na deset

Ali postoji jedna slavna osoba koja se pokazala kao kraljica odgovora na Covid-19. To je „Miss American Dream“, izumiteljica moderne pop glazbe – Britney Spears. Iza nje je nekoliko teških mjeseci, pisalo se da je boravila u bolnici za mentalno zdravlje, a njezina dugoočekivana turneja „Domination“ je otkazana.

Prošle je godine pokrenuta i inicijativa #FreeBritney jer su njezini obožavatelji posumnjali da se pjevačicu protiv njezine volje šalje na psihijatrijsko liječenje. Britneyjini predstavnici te su tvrdnje odbacili kao “apsurdne”.

Ali Spears je jedina koja je, umjesto da nam propovijeda o tome kako bismo se trebali ponašati u izolaciji, jednostavno na Instagramu napisala: „Ako nešto trebate, DM me!“ (direktno me kontaktiraje), te dodala: „Bilo da se radi o hrani ili pelenama za vaše dijete, direktno me kontaktirajte i ja ću vam pomoći.“

Puno obožavatelja koji prolaze kroz ovo teško vrijeme uglavnom je drago što nije dio „neosljetljivog“ trenda i umjesto da pjeva pjesme ili propovijeda, koristi svoje resurse da učini dobro.

Podršku dobiva na svim društvenim mrežama, a neki idu toliko daleko da tvrde da je ona jedina poznata osoba koja se do sada nije ponašala poput idiota tijekom pandemije.

 

Facebook komentari


Na ulicama Sarajeva večeras samo policijske patrole i novinarske ekipe [video]

Previous article

[foto] Korona virus ispraznio i ulice New Yorka

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Life