Life

[foto] Zagrebačkim ulicama vozi Dinamov tramvaj

0
[foto] Zagrebačkim ulicama vozi Dinamov tramvaj, Life.ba

Građanski nogometni klub Dinamo odlučio je uoči prvog susreta četvrtfinala Lige Evrope protiv Villarreala na poseban način obilježiti jedan od najvećih klupskih uspjeha u istoriji. Stoga su se u hrvatskom šampionu odlučili da od utorka zagrebačkim ulicama vozi Dinamov tramvaj, javlja Anadolu Agency (AA).

“U trenucima velike sreće i neopisivih emocija zbog fantastičnog uspjeha Dinama i plasmana u četvrtfinale Lige Evrope te iščekujući nadolazeću utakmicu protiv Villarreala na stadionu Maksimir, s ponosom objavljujemo sjajnu vijest. Zagrebačkim će ulicama od utorka, 6. travnja/aprila, voziti tramvaj ukrašen Dinamovim obilježjima. Slavljenički ‘buket’ igrača, veliki klupski grb, slogan ‘nema predaje’ tek su dio motiva koji se protežu kroz vanjski dio starog zagrebačkog tramvaja broj 4 koji će svakodnevno prolaziti ulicama Zagreba“, saopštili su iz Dinama.

LIFE:  Posljednji Mamićev tango u Sarajevu

[foto] Zagrebačkim ulicama vozi Dinamov tramvaj, Life.ba

Dodaje se da će tramvaj biti u prometu idućih šest mjeseci, a za putnike navijače klub je za početak travnja/aprila pripremio i neke prigodne promotivne akcije vezane za Dinamovo proljeće te određene promotivne aktivnosti za artikle kojima obilježavamo uspješnu evropsku sezonu.

Radi se o jednoj u nizu akcija kojima će GNK Dinamo uskoro obilježiti 110. rođendan.

[foto] Zagrebačkim ulicama vozi Dinamov tramvaj, Life.ba

Nogometaši Dinama u četvrtak će u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope ugostiti Villarreal s početkom u 21 sat.

Ostali parovi četvrtfinala Lige Evrope su: Granada – Manchester United, Arsenal – Slavia Prag i Ajax – Roma.

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like