LifePutovanja

Hotel u Švedskoj nudi besplatan smještaj samo za “najhrabrije” – Ne smijete koristiti mobitel!

0

Najveći stres i umor u svakodnevnom životu stvara nam mobitel. Na putovanja najčešće idemo kako bi vidjeli nešto novo i odmorili se.

Upravo na odmoru, najveći saveznik umora je mobitel tj. naša želja da zabilježimo svaki trenutak i podijelimo ga sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama.

Hotel Bellora u Gothenburgu je prepoznao probleme koje nam stvara ovisnost o internetu i društvenim mrežama i od ove godine nudi besplatan smještan samo za one “najhrabrije”.

Naime, ovaj švedski hotel naplaćuje boravak svojim gostima u zavisosti od vremena provedenog na svom telefonu, pa ako ste spremni da ga se odreknete možete imati fantastičan odmor i to besplatno.

Hotel u sobama koristi pametnu lampu Skärmfri koja prati korištenje društvenih mreža. Boravak u hotelu plaćate na temelju vremena koje provedete na društvenim mrežama.

Što više koristite internet i društvene mreže, to će vam i cijena boravka u hotelu biti veća. Ako ne koristite telefon, soba je besplatna.

Cilj ove ponude je da gosti ostave svoje telefone i provedu kvalitetno vrijeme sa porodicom i prijateljima, da osjete grad u koji su došli i opuste se od suludog trošenja vremena na društvenim mrežama. Sam hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, a u sklopu hotela se nalazi italijanski restoran koji vas vraća u kasne 50e godine.

Pored restorana, možete uživati u rooftop baru koji je ubrzo nakon otvaranja 2016. godine postao omiljeno mjesto za izlazak. Internacionalna stranica hotels.com ga je stavila među najboljih pet rooftop barova u svijetu.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like