Michael Owen, veliki skandal nogometne legende potresao Englesku

- Advertisement -

Odavno je poznato da brojni engleski nogometaši vode buran vannogometni život. Kao i da ih se i veliki broj nađe u problemima zbog sklonosti – starletama.

Nije neobično ni da ih skandali prate i nakon završetka karijere. U stvari, jedna od najjačih i najbogatijih liga svijeta, engleski Premiership, ne može uopće proći bez skandala, koji su praktički na Otoku ‘sastavni’ dio ‘igre’.

Najveće zvijezde engleskog nogometa tokom karijere bivaju obasute enormnom pažnjom, od medija do žena i muškaraca sumnjivih interesa, da bi nakon što okače kopačke o klin većina te pažnje nestala. Ukoliko igrač u tom trenutku nema jasnu viziju što će raditi s ostatkom života, dolazi do pojave takozvanog nogometnog PTSP-a, obiteljski život se raspada, mnogi se toliko pogube da u roku par godina spiskaju silne milijune i bankrotiraju.

Owenovo drugo lice

Posljednjih dana britanski mediji ‘uhvatili’ su još jednu legendu ‘s prstima u pekmezu’. Riječ je o poznatom nogometašu Michaelu Owenu, koji se inače cijeli život predstavlja kao uzoran obiteljski čovjek, sportaš za primjer mladima. Međutim, 41-godišnji bivši nogometaš rekao je izvjesnoj reality zvijezdi da mu pošalje 20 svojih slika u toplesu kako bi ih on mogao ocijeniti, piše Mirror.

Owen je poslao stotine poruka bivšoj stanarki Big Brother kuće, Rebecci Jane (36), od kojih su neke vrlo eksplicitne.

Bivši napadač Liverpoola, Manchester Uniteda, Real Madrida i Newcastlea, često je javno je govorio o svom životu i braku, napisao je autobiografiju i pojavio se u nekoliko TV reklama. Brižno njeguje imidž uzornog muža i oca četvero djece, pa je otkriće poruka i njegovo koketiranje s Rebeccom, inače majkom dvoje djece, šokiralo obožavatelje koji u njemu vide uzor.

PROČITAJTE JOŠ:  Nakon što mu je bačena bomba na kuću: Načelnik Općine Stari Grad Irfan Čengić dobio policijsku zaštitu

Mediji su zasada otkrili da je Owen Rebeccu tražio da mu pošalje obnažene fotografije i da ‘ništa ne prepusti mašti’, te joj je kazao da je jednu njezinu sliku pogledao čak 65 puta. Predložio joj je da se nađu na utrkama te joj je kazao da ga je zaintrigirala njezina tjelesna građa i pitao jesu li njezine grudi prave. Također joj je rekao kako svi misle da je on pravi anđeo – sve dok ga ne upoznaju.

Mediji su otkrili da je sve počelo još 18. ožujka kada je Owen ‘zapratio’ Rebeccu na Twitteru. Ona je nastupila u Big Brotheru 2017. godine, vodila je detektivsku agenciju za otkrivanje nevjernih partnera i redoviti je gost ITV-jeve emisije This Morning.

Par je razmijenio nekoliko poruka, a prijatelj je rekao da je Rebecca, inače diplomirana pravnica i odvjetnička vježbenica, bila oduševljena što ju je kontaktirao njezin junak iz djetinjstva.

Seks

No tema razgovora je ubrzo postao seks, a sve se intenziviralo tijekom travnja. Kad je zamolio Rebeccu za još slika, navodno joj je kazao: ‘Hajde, pošalji ih. Putovanje do Londona je jako dugo i dosadno pa moram nešto učiniti… Ne prepusti ništa mašti, a ja ću ti reći jesu li prikladne za društvene mreže – nadam se da nijedna nije prikladna.’

Nakon što mu je Rebecca poslala slike, odgovorio joj je: ‘Nevjerojatno.’

PROČITAJTE JOŠ:  Drama u Starom Gradu: Bačena bomba na kuću načelnika Irfana Čengića

Moleći za još, dodao je: ‘Sigurno imaš spremljenih slika. Mislio sam da ću ih dobiti desetak. I odmah si pogodila ‘u sridu’ slikom svojih sisa. Nema smisla sada odustati. Nije loše. Izvrsno! Ovo definitivno nije prikladno za društvene mreže. Pošalji mi ih jedno dvadesetak.’

U drugom navratu, Rebecca mu je poslala fotografiju sebe u kadi – nakon što joj je rekao da sjedi u dnevnom boravku s obitelji.

Oženio ljubav iz djetinjstva

Inače, Owen se oduvijek trudi pokazati javnosti kao uzoran suprug koji je oženio ljubav iz djetinjstva, Louise Bonsall, u lipnju 2005. godine. U svojoj autobiografiji otkrio je da je ‘bio na rubu ponora zvanog razvod’ 2014. godine dok je pokušavao ponovno izgraditi život nakon nogometne karijere. To je taj PTSP o kojem smo pisali na početku teksta.

U svojoj knjizi ‘Reboot – My Life, My Time’ rekao je da se osjeća kao ‘druga osoba’ nakon što su on i Louise krenuli na bračno savjetovanje.

‘Sad kad me napustila ideja da se razvedem od Louise i obitelji, prilično sam siguran da će svi koji me poznaju reći da sam potpuno druga osoba – na najbolji mogući način.’

Owen je postao engleska superzvijezda nakon fantastičnog gola protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Zabio je 40 golova u 89 utakmica za svoju zemlju. I nakon igračke karijere, ostao je povezan s nogometom te često na Twitteru komentira utakmice. Inače, Owen je nakon nogometa postao uzgajivač trkaćih konja.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Maloljetniku koji je prijetio masakrom u školi u bh. gradu produžen pritvor

Vijeće Osnovnog suda u Trebinju produžilo je pritvor sedamnaestogodišnjem...

Pekar optužen za krijumčarenje migranata: Afganistance i Turčina preuzeo u Sarajevu

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv Duška...

VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV...

Lijepa vijest: Za samo 19 sati prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Amine iz Bugojna

Zbog bolesti, 19-godišnja Amina Zjakić iz Bugojna potpuno je...

Podignuta optužnica protiv advokatice Vasvije Vidović

Tužiteljica iz Odsjeka za korupciju Tužiteljstva BiH, podigla je...