Life

Mostar: Emotivnom porukom na Starom mostu upućena zahvalnost zdravstvenim radnicima

0

Emotivna porukom sa Starog mosta večeras su se Mostarci zahvalili zdravstvenim radnicima, javlja Anadolu Agency (AA).

“Hvala, Thank you, Grazie, Gracias, Merci, Danke…riječi su koje su večeras bile ispisane na svjetskom spomeniku mira – Starom mostu u Mostaru”.

Bile su to riječi kojima su se Mostarci zahvalili svojim zdravstvenim radnicima u Mostaru, ali i onima širom svijeta, koji zajedničkom snagama već sedmicama vode tešku borbu za živote i zdravlje građana.

Mostar: Emotivnom porukom na Starom mostu upućena zahvalnost zdravstvenim radnicima, Life.ba

Mostar, BiH – 4. april 2020: Emotivna porukom sa Starog mosta večeras su se Mostarci zahvalili zdravstvenim radnicima, javlja Anadolu Agency (AA). “Hvala, Thank you, Grazie, Gracias, Merci, Danke…riječi su koje su večeras bile ispisane na svjetskom spomeniku mira – Starom mostu u Mostaru”. ( Centar za mir – Anadolu Agency )

Ovime se Mostar na poseban način pridružio globalnoj kampanji kojom građani u zemljama pogođenim korona virusom izražavaju podršku radnicima u zdravstvu, ali i svima onima koji su na prvoj liniji odbrane i koji svakodnevno ugožavaju svoje kako bi spasili živote drugih, saopćeno je iz Centra za mir koji je organizator večerašnjeg performansa.

LIFE:  Velike automobilske fabrike u Turskoj otvaraju se do 11. maja

“Mostarci su prošli kroz najgore patnje, i znali ih izdržati i dočekati pobjede. Tako će biti i ovaj put”, rekao je bivši gradonačeknik Mostara i direktor Centra za mir Safet Oručević.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *