Novi društveni poredak koji žene žele, i može li to doprinijeti da živimo u boljem i sretnijem svijetu?

- Advertisement -

Šta žene žele? Pitanje na koji odgovor se traži već milion godina. Puno stvari postoji koje žene žele, ali donosimo jednu teoriju koja tvrdi koja je to najbitnija želja koja ispunjava žensku svrhu, sa kojom se čak većina žena slaže ako ne svjesno onda podsvjesno.

Žene žele biti žene za kojima muškarci žude. To žele srcem svim. Sav svoj život će potrošiti da bude žena za kojom muškarci žude. Jer to je podsvjesno ugrađeno u njenu svijest. Nije isključeno da su muškarci svojim hiljadugodišnjim uticanjem nametnuli ovakvu želju.

Mnogi će se zapitati ako je ova teorija tačna, pa gdje je onda problem? Problem nastaje kada njen muškarac ne tretira nju kao što bi tretirao neku tamo ženu za kojom žudi.

Da li je onda rješenje u tome da muškarci nauče kako da pokazuju više žudnje za ženom sa kojom žive? Da više pažnje poklanjaju njoj? Pa moglo bi ovo možda biti i konačno rješenje muško ženskih nesporazuma koji traju od kako je svijeta i vijeka.

Neko bi mogao reći da svijet nije jednodimenzionalan, neko multi dimenzionalan. Tako da vodeći se tom logikom mnogi, posebno muškarci će reći da bi i žene mogle napraviti prvi korak ka rješenju ovog historijskog nesporazuma.

Žene bi mogle isto naučiti kako da budu poželjnije svojim muškarcima. Nauče kako da budu još privlačnije. Trebale bi se zapitati da li možda prate pogrešnu influencericu. Možda nije to ta žena za kojom njen muškarac žudi.

PROČITAJTE JOŠ:  Užas u Srbiji: Muškarac na šetalištu izvukao pištolj pa pucao sebi u stomak

Mali tip iz muškog svijeta: tvoj muškarac žudi uglavnom za ženama koje ti uglavnom mrziš. Zašto i kako, vjerojatno će neko istražiti, ali muškim forumima uglavnom vlada ovo mišljenje.

Da li sada ovo znaci da žene trebaju da prate one žene koje najviše mrze i za koje bi rekle „fuj kakva je“.

Mislim da ovo nije rješenje jer feministkinje nikada ne bi dozvolile da žene sebe toliko ponižavaju i da čine stvari koje ne vole kako bi ugodile svom muškarcu.

Muško ženski odnosi su se pluralizirali, tako da su se pored muških desničarskih šovinista pojavile i skupine feministkinja, a poslije i muško muških, kao i žensko ženskih gay zajednica. Istina trenutno se širi pluralizacija cijelog društva na one koji nisu ni on ni ona, pa ima i još malobrojnijih grupa… Pluralizacija će nastaviti do beskonačnosti.

Sada je i novo ime odnosa, sada se zovu žensko muški odnosi, a feministi, gayevi i svi drugi podržavaju žene u borbi da nadjačaju muškarce koji imaju historijsku nepravednu prednost vladara društvom u cjelini. Žene posljednjih godina sve više i više jačaju svoju poziciju u društvu.

Znači za sretnu koaliciju, koja će riješiti globalne društvene odnose i cijelo društvo na planeti zemlji gurnuti u novu renesansu, rješenje je da muškarci popuste.

Da momci, dobro ste čuli. Moramo popustiti. Ali to nije poraz, mi ćemo ovo prikazati kao naš doprinos riješenu historijske globalne žensko muške krize.

Momci, moramo naučiti kako svoje žene da tretiramo kao najpoželjnije žene na svijetu i to na način kako one to sanjaju. To nije sve, intenzitet muške požude mora biti jednak intenzitetu požude koju muškarci potajno osjećaju sanjajući o nekim njima nedostižnim ženama.

PROČITAJTE JOŠ:  Tužna godišnjica: Prije 17 godina u požaru je izgorjelo šest beba u Dječijem domu Bjelave

Obzirom da je malo komplikovano obrazloženje, u škole novog društvenog sistema treba ubaciti posebne predmete da već od malih nogu muškarci uče kako da žude za svojim ženama kada ih jednog dana upoznaju. Step by step, od vrtića do doktorata.

Ipak napisah gore da muškarci tražiti poseban status i u tom novom društveno-političkom sistemu.

“Jer, mi smo se ipak žrtvovali za ovaj novi, bolji, renesansni društveni sistem.” reći će muškarci u odbrano svog digniteta i tražiti povlašten status za svoju podnesenu „žrtvu“.

Ipak da završimo win win, to predivnu pozitivnu zamjenu za nepopularno rečeno – „neriješeno“ ili bez pobjednika, ono kada niko nije pobijedio, a ni izgubio.

Cilj, dostignuće, ispunjenje misije, nirvana novog društvenog sistema je da muškarac i žena se što bolje upoznaju kako bi što duže iskreno žudili jedno za drugim, što je odličan temelj da muškarci savršeno upotrijebe stečeno znanje iz škole i vole i paze svoje žene kao da su kraljice svijeta.

Ne, ne brinite, nije ovo papučarenje, ovo je samo osnova za lijep i uspješan brak, jer nakon ove savršene implementacije, naše kraljice žene će definitivno nama progledati kroz prste za sve naše gluposti koje radimo pokušavajući glumiti mačo muškarčine.

Šlag na ovom novom društvenom sistemu su evropske vrijednosti i engleska krilatica “Happy Wife, happy life”. Ujedinite se, zajedno za bolji i sretniji svijet.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...

1. i 2. maj će biti neradni dani u Federaciji BiH

Srijeda i četvrtak, 1. i 2. maj 2024., bit...

Saobraćajna nesreća u Banjoj Luci: Povrijeđena žena

Večeras se u Banjoj Luci dogodila saobraćajna nesreća u...

Nesreća u Banjoj Luci: Radnik pao sa zgrade, teško je povrijeđen

Radnik V. S. iz Banja Luke teško je povrijeđen...