Penzioner Ibrahim Kapetanović kandidat za muškarca godine u BiH

- Advertisement -

Nije neobično da upravo Ibrahim Kapetanović razbije BiH predrasude o penzionerima kojima nije mjesto na klupi u parku nego i na natječaju za naj muškarca godine

Udruženje za razvoj društva „Kap“ organizira kampanju obilježavanja i promocije Međunarodnog dana muškaraca u BiH.  Taj dan će se obilježiti 19. Novembra u BiH ali i u cijelom svijetu. Kako je cilj obilježavanja i javne promocije primarno podizanje svijesti o zdravlju muškaraca veliki broj učesnika iz javnog života preuzeo je učešće u ovoj opsežnoj kampanji.

Posebno interesovanje publike i glasača privukao je prvi BH penzioner na facebook gosp. Ibrahim Kapetanović koji je svojom kandidaturom potvrdio da muškarci mogu ostati zdravi, čvrsti i stameni i u trećem dobu. Gosp. Kapetanović je očiti primjer BiH muškarca koji dokazuje da kvaliteta života direktno utiče na životni vijek, te da je redovna briga o vlastitom zdravlju primarna za sve muškarce koji žele dugo Ibrahim Kapetanović je prilično kasno kandidiran na stranici www.danmuškaraca.ba ali je već prvog dana osvoji veliki broj glasova i postao favorit BiH glasačkog tijela.

PROČITAJTE JOŠ:  Sajam knjiga u Sarajevu okupiće 150 izdavačkih kuća i stotine autora

Kako i sam naglašava, komuniciranje na novim medijima mu ne predstavlja prepreku a ponosno ističe titulu penzionera koju je stekao nakon više od 40 godina aktivnog rada. Zbog toga nije neobično da upravo Ibrahim Kapetanović razbije BiH predrasude o penzionerima kojima nije mjesto na klupi u parku nego i na natječaju za naj muškarca godine.

PROČITAJTE JOŠ:  U Stocu danas protesti nakon napada na četvoricu mladića

Njegova želja je da publika proglasi najboljeg, ali i da dokaže kako stalno spominjanje u medijima ne mora nužno uticati na popularnost. Posebnu mu čast predstavlja što se našao u online društvu Enisa Bešlagića, Mime Šahinpašića ali i Milorada Dodika od kojeg kako sam simpatično ističe mora biti bolji.

Kako se međunarodni Dan muškaraca obilježava radi promoviranja pozitivnih primjera i uloge muškaraca u društvu, Ibrahim Kapetanović u svojoj kandidaturi ističe kako je upravo on muškarac sa stažem koji svoj životni i ljudski vijek provodi u njemu najdražoj BiH u kojoj i žive svi dobri ljudi koji će ga dovesti do pobjede jednim klikom na http://danmuskaraca.ba/glasanje.html.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Užas: U kući nađeno petero mrtvih, među njima dvoje djece

U kući u američkoj saveznoj državi Oklahoma pronađeno je...

Iz kladionice u Mostaru ukradena kasa s novcem

Mostarska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u...

U saobraćajnoj nesreći u Banjaluci poginula 46-godišnja pješakinja

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u banjalučkoj...

Potvrđena optužnica protiv Ibrahima Hadžibajrića, bivšeg načelnika Općine Stari Grad

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Ibrahima...

Tragedija u Banjaluci: Majka pronašla sina mrtvog

Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno je ispred kuće u...