PUT DO SLAVE Zvijezde koje su nekad živjele u siromaštvu, neki čak i beskućnici

- Advertisement -

Svjetski mediji godinama su prepuni vijesti o glamuroznim životima holivudskih zvijezda. Od raskošnih zabava, skupo plaćenih ‘običnim ljudima’ nevažnih sitnica, do skupocjenih automobila, prelijepih kuća…

Uglavnom, kada govorimo o holivudskim zvijezdama jedna od prvih stvari na koje pomislimo jeste – luksuz. Ali, nisu sva poznata lica uvijek živjela u blagostanju.

Naravno, mnoge današnje zvijezde bile su bogate i prije nego što su stekle slavu, ali mnogi današnji svjetski poznati glumci i glumice odrastali su doslovno u dubokom siromaštvu, pa čak bili i beskućnici, ali su izdržali i uspjeli dočekati trenutak koji ih je ‘izbacio’ u ‘orbitu’ i omogućio život u luksuzu.

Halle Berry

 

Prije nego što se ozbiljno počela baviti glumom, Halle Berry bila je doslovno beskućnik. U ranim dvadesetim godinama morala je živjeti po skloništima i skrovištima za beskućnike. Danas otvoreno govori da je zapravo vrlo zahvalna na tom iskustvu. U razgovoru za Reader’s Digest Berry je kazala da ju je takav život naučio mnogočemu.

-Naučila sam kako voditi brigu o sebi i kako živjeti i preživjeti u bilo kojoj situaciji. Čak i ako to znači živjeti u nekom skloništu ili u malom stančiću. Dakle, naučila sam živjeti u skladu sa sredstvima koja imam, a u to vrijeme nisam imala skoro ništa, kazala je Berry.

Jim Carrey

https://www.youtube.com/watch?v=4xqEiS5ketk

Poznati glumac otkrio je u intervjuu za ‘Inside the Actors Studio’ da je njegova obitelj, u vrijeme njegovog odrastanja’, prolazila kroz ogromne financijske probleme.

-Živjeli smo u kombiju, a ja sam napustio školu s 15 godina i zaposlio se kao domar kako bih mogao dati financijsku podršku svojoj obitelji, kazao je Carrey.

Kelly Clarkson

Prije postojanja ‘Američkog idola’, Kelly Clarkson bila je samo još jedna umjetnica koja se borila da ostvari karijeru u Los Angelesu. Kad se pjevačica prvi put preselila u LA, izgorio joj je stan. U to vrijeme nije imala prijatelja ili obitelj u gradu, pa je bila prisiljena živjeti u svom automobilu.

PROČITAJTE JOŠ:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

David Letterman

Kada je danas slavi voditelj talk showa 1973. tek došao u Los Angeles i započeo karijeru, morao je živjeti u svom kamionu. Iz financijskih problema izvukao se kada je počeo pisati viceve za Jimmyja Walkera. Tako je krenula velika karijera…

Natasha Lyonne

Prije nego što je postala popularna glumica, zvijezda ‘Američke pite’ borila se s ovisnošću o drogama i živjela je na ulicama. Lyonne se uspjela izvući iz pakla droge i sada je najpoznatija po ulozu u Netflixovoj seriji ‘Narančasta je nova crna’ i po vlastitoj seriji ‘Ruska lutka’.

Tyler Perry

Perry je radeći u Atlanti potrošio svu ušteđevinu pokušavajući na scenu izbaciti svoju predstavu. Ubrzo nakon toga postao je beskućnik i čak šest godina je uglavnom živio u svom automobilu. ‘Kockanje’ sa životom isplatilo mu se 1998. godine kada je njegova predstava ‘Znam da sam se promijenila’ postala hit.

Sylvester Stallone

Kad je lovio svoj san da postane slavni glumac, Stallone je tri sedmice spavao na autobusnoj stanici, dok je s nestrpljenjem čekao da nađe posao.

Stallone se u očaju javio na oglas da glumi u filmu za odrasle i to za 100 američkih dolara dnevno. Nakon dva dana snimanja, uspio je pronaći mjesto za boravak, a kasnije je nastavio s ‘borbom’ postigavši veliki uspjeh u Hollywoodu.

Hilary Swank

Kada su se Hilary Swank i njezina majka preselili u Los Angeles nisu imali dovoljno novca za normalan smještaj pa su jedno vrijeme živjeli u automobilu. Međutim, Swank je vrlo brzo izašla iz tog grubog životnog razdoblja i ‘dogurala’ do dva Oscara.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Zimska idila u proljeće: Pogledajte kako je snijeg zabijelio na olimpijskoj ljepotici

Chris Pratt

Nakon što je napustio fakultet, glumac Chris Pratt pao je u teške financijske i životne probleme. Jedno vrijeme živio je u svom kombiju. I on je uspio dočekati ulogu koja ga je izvukla iz teške dubioze, a potom je krupnim koracima nastavio koračati do svjetske slave.

Jennifer Lopez

Tko bi rekao da je i slavna Jennifer Lopez živjela u teškoj besparici. Prije nego što je odradila svoju prvu veliku svirku, Lopez je spavala u svom plesnom studiju čak tri mjeseca jer više nije imala kamo otići.

Tek kad je glumila ‘Fly Girls’ u filmu ‘In Living Colour’, njezina karijera počela se kretati prema naprijed i tek tada se je mogla sama financijski uzdržavati.

Carmen Electra

Nakon što je odradila turneje s Princeom, njezin tadašnji dečko ukrao joj je sav novac. Nevjerojatnim spletom okolnosti pjevačica je bila nekoliko godina beskućnica u Los Angelesu.

U razgovorima za medije sjetila se kako je spavala na klupi u parku naoružana nožem i Versaceovim potpeticama, moleći se za bolju budućnost. Izvukla se kada je dobila angažman u serijama ‘Baywatch’ i ‘Singled Out’.

Daniel Craig

 

Kada bi vas neko pitao šta mislite gdje je slavni Daniel Craig proveo mladost, sigurno ne biste pogodili odgovor. Danas najpoznatiji James Bond boreći se za svoje mjesto u svijetu filma mnogo vremena proveo je spavajući na klupama u londonskim parkovima.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...