Life

Video: Sarajlije aplauzom zahvalile medicinskim radnicima za trud u borbi protiv korona virusa

0
Video: Sarajlije aplauzom zahvalile medicinskim radnicima za trud u borbi protiv korona virusa, Life.ba

Građani Sarajeva i večeras su, kao i sinoć, odlučili pružiti podršku doktorima, medicinskim radnicima, apotekarima, ali i svim drugim službama koje vrijedno rade i na usluzi su građanima tokom aktuelne pandemije korona virusa, javlja Anadolu Agency (AA).

Građani Sarajeva i večeras odlučili pružiti podršku doktorima, medicinskim radnicima, apotekarima, ali i svim drugim službama koje vrijedno rade i na usluzi su građanima tokom aktuelne pandemije korona virusa #sarajevo #koronavirus #coronavirus

Građani Sarajeva i večeras su, kao i sinoć, odlučili pružiti podršku doktorima, medicinskim radnicima, apotekarima, ali i svim drugim službama koje vrijedno rade i na usluzi su građanima tokom aktuelne pandemije korona virusa #sarajevo #koronavirus #coronavirus

Gepostet von Life.ba am Donnerstag, 19. März 2020

Stanovnici naselja Nova Otoka, u općini Novi Grad, ali i drugih sarajevskih naselja, večeras su izašli na balkone i prozore svojih domova i aplauzom nagradili medicinsko osoblje bolnica koje ovih dana ulaže velike napore kako bi pomoglo građanima.

LIFE:  U svijetu koronavirusom zaraženo 2.100.000 ljudi

S balkona su se čuli povici “hvala vam puno” i “hvala vam doktori”, a građani Sarajeva nisu štedili ni dlanove da iskažu podršku herojima u bijelim mantilima. Na balkonima je večeras bilo i mališana.

“Aplauz doktorima i medicinskim radnicima” globalna je kampanja na društvenim mrežama kojom građani u zemljama pogođenim korona virusom izražavaju podršku izlaskom na balkone i aplaudirajući doktorima, medicinskim radnicima. Na društvenim mrežama kruže slični videozapisi iz Italije, Španije, Njemačke, Francuske i zemalja regije.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *