m:tel paketi dobrodošlice: Prenesi broj i izaberi Samsung Galaxy S4 za 1 KM

- Advertisement -
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Iz bogate ljetne ponude u m:telu  izdvajamo dobrodošlicu za postpaid korisnike mobilne telefonije koji su pozvani da se u junu ili julu mjesecu prdruže m:tel-ovom krugu prijateljstva. Prihvatanje mtel dobrodošlice donosi garantovano zadržavanje postojećeg pretplatničkog broja, popust od 20% na visinu mjesečne pretplate na sve Moj Mix tarife u periodu od dvije godine i mogućnost odabira telefona Samsung S4, po odličnim cijenama.

U toku je  m:telovo ljetno osvježenje cijena telefona Samsung Galaxy S4, tako da ovajmultifunkcionalni telefon sada možete nabaviti po cijeni već od 1 KM u paketu Moj Mix 60 i pri tom odabrati jednu od četiri atraktivne boje ovog modela – „ledeno bijelu“,  plavu,  ljubičastu, smeđu i „mistično crnu“.

PROČITAJTE JOŠ:  U Novom Travniku zapaljeno vozilo kantonalnog zastupnika Ante Lozančića

Podsjećamo, ovaj izuzetan uređaj ima full HD Super AMOLED ekran od 5 inča i novu generaciju Gorilla® Glass 3”, što ga čini izdržljivim saputnikom u svim životnim avanturama. Vrhunski dizajnirano kućište dimenzija 136.6 x 69.8 x 7.9 mm, teži svega 130g. Opremljen je veoma brzim četverojezgarnim procesorom od 1.9 GHz, 2 GB RAM memorijom proširivom putem microSD kartice do 64 GB, operativnim sistemom Android 4.2.2 Jelly Bean, NFC čipom, opcijom bežičnog punjenja baterije i LTE-om, te primarnom kamerom od  13 megapiksela i sekundarnom od 2 megapiksela. Prilika je ovo da se i Vi uvjerite zašto je m:tel-ov krug prijatelja iz dana u dan sve brojniji, a ostvarene veze sigurne i dugotrajne, saopćio je danas m:tel.

PROČITAJTE JOŠ:  Istraga u akciji "Start": Zaplijenjen Hadžibajrićev stan vrijedan 280.000 KM

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...