Prestigio MultiPhone 5508 DUO

- Advertisement -

MultiPhone 5508DUO

Prestigio, internacionalni proizvođač mobilnih uređaja, potrošačke elektronike i periferije s ponosom je najavio dolazak novog pametnog telefona – Prestigio MultiPhone 5508 DUO.

“Telefon nudi zapanjujuće performanse zahvaljujući osmo-jezgrenom procesoru koji s lakoćom obavlja sve zadatke, i pri tome pametno raspoređuje i štedi raspoloživu energiju. Igranje igrica postaje super uzbudljivo. Fantastični 5’’ HD ekran upotpunjava sliku prestižnog proizvoda koji zaista oduševljava, kako izvedbom tako i bezvremenskim dizajnom. Jednostavno se radi o odličnom telefonu najviše klase.’’ Izjavio je Yuri Antoshkin, Generalni direktor Prestigio-a za EMEA regiju, na predstavljanju novog MultiPhone 5508 DUO uređaja.

Octa-Core: super produktivna i štedljiva tehnologija

Osam jezgri MediaTekovog MT6592 procesora radi potpuno nezavisno. Kad udruže snage, s lakoćom pokreću i najzahtjevnije aplikacije bez imalo trzanja i zastoja u radu, dok jednostavnije zadatke obavlja jedna procesorska jezgra. Ove karakteristike su odlične za multitasking i produženje životnog vijeka baterije, kao i za nesmetan rad velikog broja aplikacija istovremeno.

Grafika MultiPhone 5508 DUO telefona će vas ostaviti bez daha, zahvaljujući osmo-jezgrenom procesoru i četvero-jezgrenoj grafičkoj kartici. Ova kombinacija će probuditi nevjerovatne emocije tokom igranja igrica. Inteligentni video softver, Clear MotionTMpretvara gledanje i najobičnijeg video klipa u nezaboravno iskustvo.

PROČITAJTE JOŠ:  Apel za pomoć Jasmini Smajić iz Konjica: Za operaciju u Istanbulu potrebno 7.750 eura

Besprijekoran dizajn

Novi MultiPhone 5508 DUO osigurava kristalno čistu sliku zahvaljujući širokom 5’’ IPS ekranu HD rezolucije i OGS tehnologijom potpune laminacije. Savršen je za gledanje filmova, čitanje, surfanje i još puno toga. DragonTrail staklo osigurava superiornu otpornost na sve vanjske utjecaje, udarce, padove I sl.

Sve navedeno je upakovano u ultra-tanko i lagano kućište od biranih materijala koji su stvoreni da traju. Minimalistički dizajn i čiste linije odišu notom prestiža i luksuza koji se vide na puno skupljim modelima. Perfektan dodatak je stražnja zaštitna maska koja će telefonu pružiti dodatnu zaštitu baš kad je najviše trebate. Uređaj je upakovan u luksuznu kutiju koja ja kao stvorena za poklon vašim najmilijima i poslovnim partnerima.

MultiPhone 5508

Sjajne performanse

S novim MultiPhone 5508 DUO telefonom zabilježite vama najvažnije trenutke u visokoj rezoluciji. Fantastična zadnja kamera od 13 MP s autofokusom i dvostrukim LED blicom, snimit će brilijantno čiste fotografije i video zapise, a prednja kamera od 5 MP omogućit će vam da napravite nezaboravne selfie fotografije i obavljate važne video pozive.

PROČITAJTE JOŠ:  Bh. državljanin uhapšen na graničnom prelazu Slavonski Šamac s 2,2 kilograma marihuane

Android 4.4 KitKat operativni sistem donosi najbolje od tehnologije u kompaktnom pakovanju. Poboljšane performanse i mnogobrojni novi dodaci čine korištenje novog Android operativnog sistema nezaboravnim iskustvom uz potpuno prilagođavanje vašim potrebama.

S Dual SIM modulom troškovi nikad neće biti predmet iznenađenja i rasprave, sve je pod kontrolom u svakom trenutku. Razdvojite poslovno od privatnog, maksimalno koristeći prednosti dvije kartice.

Preinstalirano za pravi ‘plug&play’ osjećaj

Prestigio MultiPhone 5508 DUO dolazi sa nizom preinstaliranih aplikacija i servisa:

  • MultiCloud: 200GB ultra-sigurne i besplatne cloud memorije za sve Prestigio korisnike
  • OfficeSuite Pro:  svjetski broj jedan za izradu, pregled i obradu svih vrsta dokumenata
  • Prestigio eReader: online biblioteka i knjižara sa velikim izborom besplatnih i plaćenih knjiga na 27 jezika
  • Navitel Navigator: vodeća navigacijska aplikacija u auto industriji
  • McAfee Antivirus: za stalnu i vrhunsku mobilnu sigurnost
  • Prestigio MultiStore: mnoštvo aplikacija i korisnih programa specijalno razvijenih i dizajniranih za upotrebu putem vašeg Prestigio korisničkog računa.

Prestigio MultiPhone 5508 DUO će na našem tržištu biti dostupan već krajem augusta.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...